Imaš neki kontaktJel neko bio sa tom babom iz sb-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš neki kontaktJel neko bio sa tom babom iz sb-a?
Imas li koji kontaktNemogu ti poslat poruku
Jel bio tko sa.babom.Jesi bio kod te dragane
Jel možete poslat kakav kontakt u inbox ako imate?Jel ima netko broj od te što radi po vikendicama.... Znali netko neke tete iz Pž koje su uvijek raspoložene za sex, ali ne smatraju to poslom, znam za neke pa se javite u inbox ako vas zanima
I mene zanimaJel možete poslat kakav kontakt u inbox ako imate?
Pozzzz.... Novi sam ovdje i iz okolice pz i zanimaju me ove tete iz pz...Jel ima netko broj od te što radi po vikendicama.... Znali netko neke tete iz Pž koje su uvijek raspoložene za sex, ali ne smatraju to poslom, znam za neke pa se javite u inbox ako vas zanima
Bio ja. Nije loša za potrošit. Radi na preporuke.Imaš neki kontakt
Bio ja. Nije loša za potrošit. Radi na preporuke.
Imas li ti kontakt od koje.
Salji u inbox ja te preporucim starki
Jesi dogovorioImaš neki kontakt
Imas neki kontaktČuo sam za jednu sto radi po vikendicama u okolici . Radi inače u gradu u jednom dućanu .
Kakve su tete? Imas neki kontaktNe znam ni jednu iz pž, sb, dj koja radi za pare... Probaj citati sa razumjevanjem pa ces vidjeti da sam to i napisao... Znam tete koje vole sex za svoj gušt i ne naplacuju... Ako hoces javi se u inbox ako znas i ti neke da razmjenimo imena... Ili ti bas treba neka koja to radi za novce jer si nesposoban doc do pi*ke bez da platiš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|