Niprija
Member

Atraktivna sexipilna plavuša ! ! !
39 god., radi u svom i vašem prostoru Radi baš sve !
Prokopao sam forum, al o njoj se ništa nije pisalo. Ima li tko iskustva s ovom? Zvao, al' se ne javlja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nisu njene slike.Pa zar ne prepoznajes pravu sliku?![]()
Atraktivna sexipilna plavuša ! ! !
39 god., radi u svom i vašem prostoru Radi baš sve !www.oglasnik.hr
Prokopao sam forum, al o njoj se ništa nije pisalo. Ima li tko iskustva s ovom? Zvao, al' se ne javlja
To nisu njene slike.Pa zar ne prepoznajes pravu sliku?
Dosta je starija, ali dobro puši i jebe se. Možeš svršiti u usta. I ne izgleda tako loše.
jao jao lazi teske,moze je tebe htjela odradit na brzinu,ima 48 godina pokazala mi,dobro ga pusi,moze svrsavanje u usta,pola h 300 sat 500 u tih sat ukljuceno 2 puta da mozes svrsit.za svoje godine izgleda ok,prostor kod kvatrica ako je jos uvjek tamoStara, naborana, vjerovatno cijeli život pušač cigareta, higijena upitna, želi te se što prije riješiti...godine oko 55-60...lokacija(prije 5-6 god) iznad kvatrića, domjaničeva...
Dal to ona krezubaStara, naborana, vjerovatno cijeli život pušač cigareta, higijena upitna, želi te se što prije riješiti...godine oko 55-60...lokacija(prije 5-6 god) iznad kvatrića, domjaničeva...
I to je ta iz oglasa??? Broj moba tu na skrenšotu i u oglasu nisu isti...Ružna je i opasna. Za izbjegavati.
Prije je imala taj broj.I to je ta iz oglasa??? Broj moba tu na skrenšotu i u oglasu nisu isti...
Po slici nikad nebi reko da se ta gospođa bavi tim zanatomPrije je imala taj broj.
To nije njen broj. Broj koji si napisao je broj od jedne cure koja je radila u blizini ivanje reke, imala je pirsing u nosu, umjetna plavuša, mlađa oko 25 godina (prije 5-6 god).Prije je imala taj broj.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|