hm.... jako dobro napisano. tj izuzetno dobro!Ovisi sve od osobe do osobe. Nije čak ni sve u parama.
Postoji niz ljudi (među kojima sam i ja) koji ne žale toliko za parama, koliko žale za radnjom.
Ono što želim reći, kad svršim kod kurve, i dobijem naglu promjenu raspoloženja (otprilike kao da ide iz euforije u depresiju), ta promjena raspoloženja nije posljedica toga što mi se upalila lampica: "e joj pa dao sam ovoj latini 200€ prije sat vremena i sad nemam više te pare". Ta promjena raspoloženja je posljedica nečeg drugog.
Sad ako ti je teško shvatiti taj mentalitet, možda najbliže tome može biti nofap forum na redditu. Tamo možeš vidjeti masu ljudi koji iz nekog razloga iznose svoje sažaljenje nakon odrađene radnje. Radnja koja je isto posljedica ovisnosti, odnosno ljudi koji to prečesto rade pa se kategoriziraju kao ovisnici. Tako isto i neki od nas iz nekog razloga budu razočarani na još teži način nakon odlaska na kurvu.
Također i posljedice koje traju danima nakon u mom slučaju: nadrkanost/konfliktnost, ispadanje iz nekog ritma (npr skipanje gyma ili slično) itd.
I tu bi vjerovatno tvoj savjet za mene i sve nas bio da onda ni ne idemo na kurve ako nećemo biti sretni nakon. Međutim, tu okrećemo cijeli krug i vraćamo se na problem koji je OP spomenio, a to je ovisnost. Jebeš i to što znam kako ću se osjećati nakon, kad vidim na EGE katalogu kakva mlada bomba je sad u Zagrebu. Dok gledam oglase bitno mi je kako ću se osjećati tih sat vremena, a ne kako ću se osjećati nakon, jbg.
hvala.