aridosen055
New member
ja sam leu keler nasao na seekingu ali kad sam stavio lokaciju dubaiu njemackoj sam pa sam nasao a u hr ne nadjem. nasao sam joj telegram @leakeller2001 pa pregovaram ali malo je skupa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam leu keler nasao na seekingu ali kad sam stavio lokaciju dubaiu njemackoj sam pa sam nasao a u hr ne nadjem. nasao sam joj telegram @leakeller2001 pa pregovaram ali malo je skupa
jel ona u Os..? koliko naplacuje..?u njemackoj sam pa sam nasao a u hr ne nadjem. nasao sam joj telegram @leakeller2001 pa pregovaram ali malo je skupa
ja dogovorio s njom preko instagrama vec sam stavljo tu linkjel ona u Os..? koliko naplacuje..?
www.instagram.com
i na telegramu lea keler 2001ja dogovorio s njom preko instagrama vec sam stavljo tu link
![]()
Leona Lea Keler (@leaa.keler) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 41K, prati: 69, objava: 760 – Pogledajte fotografije i videozapise Leona Lea Keler (@leaa.keler) na Instagramuwww.instagram.com
I koja cijena sta kaze?ja dogovorio s njom preko instagrama vec sam stavljo tu link
![]()
Leona Lea Keler (@leaa.keler) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 41K, prati: 69, objava: 760 – Pogledajte fotografije i videozapise Leona Lea Keler (@leaa.keler) na Instagramuwww.instagram.com
Malo izrazen stomak,prasica debelaKod ove?![]()
Osijek, Nikolina brineta 40g
173/82/5 Vatrena brineta. Pruža opuštajuću relax masažu i druženje galantnoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju. Pošaljite mi poruku ako se ne javim. Pusabeta.oglasnik.hr
Jel koristis gumicu?Pozdrav, posjetio sam do sada 20ak cura sa EGE bio jednom kod wish i par puta kod Ines, za vas koji imate slicna iskustva, dali ste ikad dobili spolnu bolest ili neku infekciju?
Mozes dobit aka ti pusi kurac bez kondoma bez problemaPozdrav, posjetio sam do sada 20ak cura sa EGE bio jednom kod wish i par puta kod Ines, za vas koji imate slicna iskustva, dali ste ikad dobili spolnu bolest ili neku infekciju?
...pravac klub...neki seks-klub u OS?Ovakvu idiotariju nisam dosta dugo vidio n EGE-U. Toliko profila od Mellise i sad od ove Pietre, s kojom su došli razni profili. Valentina, Sayuri Sato, Duda, Akemy, Ema, Luiza, to su svi profili koji su uvjek došli s profilom Pietre. E sad ta Pietra rekao bi da nine tu nego Caroline ili čak Emanuelle.
Klasičan rad tih agencija koji se nije mjenjao godinama. Stave na desetke profila, dok je tu jedna cura ili dvije.
Pošalješ poruku jednoj i pitaš :da li je to zbilja ona ili ne? I tvrde da je. Dođeš na adresu i razočaranje. Dobro i da postoji ovaj forum samo ga vrlo malo koristite. Ima vas dosta koji idete kod kurvi i ništa ne napišete.
Ova godina je počela jako loše. Recimo ovaj mjesec jedino je bila dobra Beatriz.
Mala slatka mulatkinja s super guzom i prirodnim sisama, koje nisu bile velike ali su bile solidne. Bolje prirodno nego umjetno. Kroz ove godine koje sam bio kod kurvi, recimo nikada u prvom mjesecu nisu bile prvoklasne kurve, nego tek krajem drugog i počeHahatkom trečeg mjeseca. Tko hoče jebat nešto bolje, onda pravac u metropolu.
A što se tiće domaćih, pravac klub i vrebanje pijanih drolji. Njih ima dosta petkom pred ponoć.
Bilo koji poznati klub u Osijeku....pravac klub...neki seks-klub u OS?Zajebavam se; sad ali ozbiljno, kakav klub? Neki lokal u tvrđi? Ili općenito lokale u OS (tu inaće višak tipova i zauzetih koka - možda se nešto promjenilo? Pitam...
Hvala za odgovor...nisam dugo u Osijeku, koji su to poznatiji klubovi u OS?Bilo koji poznati klub u Osijeku.
Exit, Q club, kaos, OKS itd. Googlaj malo.Hvala za odgovor...nisam dugo u Osijeku, koji su to poznatiji klubovi u OS?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|