OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo novi link za Telegram za one koje zanima EGE

Znaci potrebno vam je da imate Telegram, pridruzite se koristeci link iznad i to je to.

Imate pristup stotinama recenzija koji nisu dostupni na forumu

Pozdrav dečki , evo bio danas kod ove gore navedene sa plavog oglasnika !
Ženska nije top , ali nije ni loša 6,5/ 10 , strankinja je , jebite me ali neznam kojim je jezikom pričala , ja njoj na engleskom , ali nisam ni trebao , dok sam se istuširato ona zauzela pozu na krevetu . Prišao joj hoće se ljubit i to dobro , da se dirat bez izmicanja , pratila moje želje i prohtjeve ! Bez rijeci sam je okretao iz poze u pozu sa lakoćom iako je oko 100 kg , nije debela jače je grade i začudo fleksibilna , visoka je cca 180 . Znaci , započeli sa ljubljenjem pa se spustila pušiti bez , zatim ga malo među sise (4-prirodne i vise ) nije zurila i trudi se ženska , navukla kondom i kaubojka , okrenuta kaubojka, doggy , misionarski na leđa i tu sam završio , poslije sexa ležali još me malo ljubila tuš i ajd cao . Dugo nisam bio kod ovakve ženske da me nije požurivala i branila da je se ovako slobodno dira ! Dogovorio 30 min / 120€ , ali smo sex produžili sigurno 10-15 min ! Mislim da je tu još 2 dana ! Evo dečki ova je provjerena , nije top ali ćete otići zadovolji !

Ovakvu idiotariju nisam dosta dugo vidio n EGE-U. Toliko profila od Mellise i sad od ove Pietre, s kojom su došli razni profili. Valentina, Sayuri Sato, Duda, Akemy, Ema, Luiza, to su svi profili koji su uvjek došli s profilom Pietre. E sad ta Pietra rekao bi da nine tu nego Caroline ili čak Emanuelle.
Klasičan rad tih agencija koji se nije mjenjao godinama. Stave na desetke profila, dok je tu jedna cura ili dvije.
Pošalješ poruku jednoj i pitaš :da li je to zbilja ona ili ne? I tvrde da je. Dođeš na adresu i razočaranje. Dobro i da postoji ovaj forum samo ga vrlo malo koristite. Ima vas dosta koji idete kod kurvi i ništa ne napišete.
Ova godina je počela jako loše. Recimo ovaj mjesec jedino je bila dobra Beatriz.
Mala slatka mulatkinja s super guzom i prirodnim sisama, koje nisu bile velike ali su bile solidne. Bolje prirodno nego umjetno. Kroz ove godine koje sam bio kod kurvi, recimo nikada u prvom mjesecu nisu bile prvoklasne kurve, nego tek krajem drugog i početkom trečeg mjeseca. Tko hoče jebat nešto bolje, onda pravac u metropolu.
A što se tiće domaćih, pravac klub i vrebanje pijanih drolji. Njih ima dosta petkom pred ponoć.

Ovakvu idiotariju nisam dosta dugo vidio n EGE-U. Toliko profila od Mellise i sad od ove Pietre, s kojom su došli razni profili. Valentina, Sayuri Sato, Duda, Akemy, Ema, Luiza, to su svi profili koji su uvjek došli s profilom Pietre. E sad ta Pietra rekao bi da nine tu nego Caroline ili čak Emanuelle.
Klasičan rad tih agencija koji se nije mjenjao godinama. Stave na desetke profila, dok je tu jedna cura ili dvije.
Pošalješ poruku jednoj i pitaš :da li je to zbilja ona ili ne? I tvrde da je. Dođeš na adresu i razočaranje. Dobro i da postoji ovaj forum samo ga vrlo malo koristite. Ima vas dosta koji idete kod kurvi i ništa ne napišete.
Ova godina je počela jako loše. Recimo ovaj mjesec jedino je bila dobra Beatriz.
Mala slatka mulatkinja s super guzom i prirodnim sisama, koje nisu bile velike ali su bile solidne. Bolje prirodno nego umjetno. Kroz ove godine koje sam bio kod kurvi, recimo nikada u prvom mjesecu nisu bile prvoklasne kurve, nego tek krajem drugog i počeHahatkom trečeg mjeseca. Tko hoče jebat nešto bolje, onda pravac u metropolu.
A što se tiće domaćih, pravac klub i vrebanje pijanih drolji. Njih ima dosta petkom pred ponoć.
...pravac klub...neki seks-klub u OS? :ROFLMAO:Zajebavam se; sad ali ozbiljno, kakav klub? Neki lokal u tvrđi? Ili općenito lokale u OS (tu inaće višak tipova i zauzetih koka - možda se nešto promjenilo? Pitam...

Osijek zakon, Pula mrtvilo zimi totalno.... a tek lijepe i zgodne slavonke, ove.nase ovdje mora se priznati nisu nesto....dugo nisam bio u Osijeku, noćni život sjećam se odličan bio....a što se tiče ponude sa EGE u Puli jako jako loše zenske....pozdrav za OS!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh