Libertiner
Member
...tko zna, mozda ti FKK-Klubovi nude i neki popust za ulaz, ako se najavu unaprijed npr. nekih 4 ili 7 gosta. S FKK-Klubovima nemam iskustva, ali citam na njem. odn. austrijskim forumima da je super dozivljaj u FKK-Klubovima. Nije ona "mehanika" kao u Laufhaus-u. Boravis nekoliko sati u Klubu, ugodan ambijent, cavrljas i druzis se sa curama (izbor uzivo!), ako ti se jedna ili dvije svidaju, dogovoris na licu mjesta mozda i FFM.
Koliko sam vidio na stranim forumima, ulaz u te FKK-Klubove se krece izm. 50-80 € gotovo svi nude za ulaz jedan besplatan obrok i neograniceno besplatna, bezalkoholna pica. (Valja prije provjerit, da ne nabijaju astronomske cijene za alkoholna pica, mozda, ali i ne mora biti tako.) A cijene za konkretnu uslugu (koliko citao) ima i za 80-100 € za sat, ne samo za pola sata. I meni ta ideja kolege iz Tuzle svuci jako dobro.
Koliko sam vidio na stranim forumima, ulaz u te FKK-Klubove se krece izm. 50-80 € gotovo svi nude za ulaz jedan besplatan obrok i neograniceno besplatna, bezalkoholna pica. (Valja prije provjerit, da ne nabijaju astronomske cijene za alkoholna pica, mozda, ali i ne mora biti tako.) A cijene za konkretnu uslugu (koliko citao) ima i za 80-100 € za sat, ne samo za pola sata. I meni ta ideja kolege iz Tuzle svuci jako dobro.