To je Zagreb. Pitaj tamo![]()
Plava curka - Seks - Ljubavni oglasnik
Pozdrav svima od veceras sam u Osijeku prostor svoj nemam ali mogu iznajmiti ili auto 1h je 160e Pola sata 120e Dljubavni-oglasnik.net
Jel bio netko kod ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Zagreb. Pitaj tamo![]()
Plava curka - Seks - Ljubavni oglasnik
Pozdrav svima od veceras sam u Osijeku prostor svoj nemam ali mogu iznajmiti ili auto 1h je 160e Pola sata 120e Dljubavni-oglasnik.net
Jel bio netko kod ove
Čini se da si je krivo shvatio.Vise ih je na istoj lokaciji tako da racunas da je moguce da te doceka neka druga. Cim sam vidio da otvara druga mislio sam se okrenit ali kad sam vidio ovu sto je otvorila na kraju mi ona bila bolja nego ta sa kojom sam dogovorio tak da je ispalo odlicno.
Rekla je da joj je zadnji dan u Osijeku, u nedjelju ide za brazil.
Vise ih je na istoj lokaciji tako da racunas da je moguce da te doceka neka druga. Cim sam vidio da otvara druga mislio sam se okrenit ali kad sam vidio ovu sto je otvorila na kraju mi ona bila bolja nego ta sa kojom sam dogovorio tak da je ispalo odlicno.
Rekla je da joj je zadnji dan u Osijeku, u nedjelju ide za brazil.
Siguran sam da je rekla da ide za Brazil ali da poznavajuci njihov engleski izgleda da se krivo izrazila.Čini se da si je krivo shvatio.
Evo Luane natrag u Zagrebu.
Odakle je ta?
Moze kontakt neki
Moze broj200€,i muž gleda...
Fejk,trazi bon. Al zensko je iza profila, culi smo se![]()
Anđa
Ja sam andjela 160/59/4. Sama živim i voljela bih tu i tamo društvo muškarca. Uživo ili online kako god želiš. Zovi me…www.oglasnik.hr
Dali je mozda netko bio/kontaktirao ?
Hvala na odgovoru
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |