OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

gospodine dragi vidjet cemo sve,vrijeme ce pokazati istinu,to je jedina 100% u ovom trenutku istina.
ja vas molim ljubazno da se sad povucete s foruma iraspravljate privatnoma,a nama dozvolite da koristimo ovaj kanal iskljucivo u svrhu za koju je namjenjen,eventualno ako imate saznanja koja je 100% cura iz profila ili zelite dati recenziju super,sve dalje trenutno van toga molio bih vas ljubazno,ako mozete ot uzeti u obzir da to ispostujete.
a ako vrijeme pokaze da ste u pravu,onda za zavrsetak svega navedenog,objasnijte ovako lijepo kao sto ste sada,do tog trenutka,zahvaljujem se sto ce te ispostovati sve nas ovdje u kanalu,koje zanimaju recenzije,koje su cure prave s profila,itjt,hvala,pozdrav i svako dobro zelim do sljedeceg puta :)
Evo vidiš da sam zašutio i pritajio se. Ovih dana smo radili na problemu Viking Beowolfa i njegovih jataka.
Sa ponosom mogu javiti da je njegov stožer potpuno uništen u sinoćnjoj akciji. Uskoro opširnije na tu temu.
Uživajte

Vi osjećani ste stvarno čudan narod.. da ne kazem redikuli...u zadnjih par mjeseci ako sam 2 recenzije pročitao na vašem forumu... Stalno se prepirete s glupostima i pišete pizdarije kao balavci... Daj ne pišite nista ili pišite recenzije .upilali ste vise

Vi osjećani ste stvarno čudan narod.. da ne kazem redikuli...u zadnjih par mjeseci ako sam 2 recenzije pročitao na vašem forumu... Stalno se prepirete s glupostima i pišete pizdarije kao balavci... Daj ne pišite nista ili pišite recenzije .upilali ste vise
Nema u Osijeku šta za jebat, tako da se mnogi tu istresaju, umjesto da nešto prcaju.

Postam nekoliko linkova, ovak za za info, kako izgledaju javne kuće npr. u njem. neki kažu da je njem. "raj za kurvare" ili "najveća javna kuća Europe":

"Pascha" u Kölnu. To je bivša stambena zgrada ili hotel, nekih 11 katova. Ideš kroz hodnike, ogromna ponuda gospođa, vrbaju te žene (ne nametljivo, fino kultivirano i sexy) izabereš, platiš i zabaviš se:

Odmah preko puta Pasche je Eros Center Köln. Velika katnica/javna kuća kao Pascha:

Na žalost s dolazkom "gosta" u njem. od 2015. bilo je nekoliko nožobodova u tim inaće sigurnim javnim kućama. To prije 2015. - bar koliko ja znam sad - nije ili vrlo rijetko bilo. Vremena sve luđa, no ima još uvijek poštenih kurva. Tretirajte ih s respektom! I one manje poštene, ne treba za par desetak plus Eura pravit sranja!

Onda "Bahndamm" u Düsseldorfu, ta javna kuća postoji od poćetkom 1960tih. U svim tim javnim kućama je ulazak većinom bezplatan. Cijenu za uslugu i tu dogovaraš izravno, oko u oko, s gospođom:

U glavom su javne kuće u njem. jeftinije nego usluge 'preko' stanova, odn. kako mi tu 'znamo' najebati. Bez glupe komunikacije o bonovima, nazoveš, ne javlja se, ili te dočeka druga osoba nego na slikama iz oglasa itd.

Uživajte!
obišo sam pajdo cjeli Frankfurt.za 30 eura biraš.da ju sretneš na ulici ,mislio bi manekenka.tamo su najjeftinije.dominikanska republika,kolumbija,kuba..,španjolska..kod nas je to ipak druga situacija.i u Berlinu su 30,može se naći i u Stuttgartu..,kod nas fali radne snage pa su cjene skočile u nebo.zato treba bojkot ko i u trgovinama...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh