Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni u inb.HvalaStupio sam ja u kontakt, razmijenili nekoliko poruka, evo ti slike, imaš tu i mail njen, pošaljem ti u inbox
Jel moze i mreni kontakt uninboxStupio sam ja u kontakt, razmijenili nekoliko poruka, evo ti slike, imaš tu i mail njen, pošaljem ti u inbox
Bio s njom?Ljudi moja pa ta zena izgleda kao narkoman i jos hoce 150€ a nema ni prostor
Niste normalni
Idem kod kurve i dovesti policiju odmah oba dvoje u zatvorPolicajci zatekli 25-godišnju prostitutku s klijentom u “namjeri korištenja njenih usluga”, odmah je priveli
Daljnjim policijskim radom je utvrđeno da 25-godišnjakinja na području Republike Hrvatske nezakonito boravi, te nema reguliran privremeni niti stalni boravak u Republici Hrvatskojsib.net.hr
Bio sam ja prije tjedan dana. Dobro je i dalje dobro puši. Nece anal jos..jel netko probao?Jel bio ko skoro kod merceduše?
Jel uopće živa?
Moze kontakt od merceduseBio sam ja prije tjedan dana. Dobro je i dalje dobro puši. Nece anal jos..jel netko probao?
Kako sta moze vise detalja u poruciPozz, samo trojka dolazi u obzir
Pošalji dmMoze kontakt od merceduse
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|