Griješiš, nažalost.
Vrijeme je da se i ja razotkrijem, prije nego to Viking napravi.
Ja sam Izvršni šef nabave CEO odjela za jugoistocnu europu i centralni antarktik, krovna organizacija se zove "Global hookers international export-import" LTD GMBH jdoo i uredno smo registrirani na Farskim otocima i tamo plaćamo porez. Tamo je porez dosta nizak, pa smo zato tamo registrirani, al inače je prilično bezveze tamo.
Bavimo se izvozom i uvozom kurvi, kratko receno.
Već neko vrijeme u Osijeku stvari ne idu dobro, profit je mizeran, brazilke nas zajebavaju sa tarifama i prohtjevima, nitko ih ne kuzi sto hoce jer naklapaju loš engleski, ne znaju spojiti kamere kako bog zapovijeda, ne uzimaju R1 kad kupuju kondome i lubrikante, apartmani nikakvi a i malo ih je, policija, politicari, mafija a bogami i vojska su se umijesali i mrse nam planove.
Sve smo to nekako podnosili do prije nekog vremena i drzali cijene pod kontrolom da su koliko toliko prihvatljive što širem krugu posjetioca, jer svi smo svjedoci ovoj nabujaloj inflaciji, ali vidite da vec duže vrijeme u ponudi imamo i 150 i 200 i 250 na sat vremena. Znaci borimo se i mi, nije lako, ali razumijemo i vašu stranu. Jebiga, nekada dobijete i lošu uslugu, ali kad sve se zbroji i oduzme, tu smo negdje, nije to tako loše sve u svemu.
Elem, sve smo to nekako krpali do dolaska, sad već čuvenog Viking Beowolfa i njegovih ljudi.
Prvo smo mislili da se zajebava, a onda smo shvatili da imamo posla sa ozbiljnom organizacijom sa praktički neograničenim resursima i tehnologijom koju viđamo jedino u američkim filmovima i serijama.
Uglavnom, rasturio nas je pošteno, imali smo sigurnosne propuste koji su Viking i njegova klapa vješto iskoristili, sve je došlo u pitanje i jednostavno smo morali ograničiti operacije u Osijeku i Slavonsko Baranjskoj županiji jer je izvršni odbor potpuno popizdio kad je vidio da je cijela organizacija pred kolapsom, a ako organizacija kolabrira, to znači da ćemo imati par tisuća bijesnih brazilki pred vratima, a vjerujte, to nitko ne želi vidjeti pred vratima. Jako su neugodne kad su bijesne, bude tu svega.
Uglavnom, počeli smo provoditi operacije uklanjanja opasnosti od Viking Beowolfa i njegove strahovite satnije vikinga koji sam jebu, piju, tuku i ubijaju.
Angažirali smo najcjenjenije stručnjake iz svih grana znanosti, pa čak i ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremana na čelu sa Generalom Warom, znači mislimo ozbiljno.
Uglavnom, locirati ćemo Vikinga Beowolfa, izvrsiti cemo diverziju na njegov stožer dok bude spavao doma, uništiti ćemo svu dokumentaciju i opremu, tako da kad ujutro dođe, totalno će popizditi kad vidi što mu je ostalo od stožera. Trebat ce mu masu vremena da se oporavi.
Tada cemo opet moći normalno poslovati u vašoj slatkoj županiji.
I dajem vam obećanje. koliko god vam nevjerojatno to zvučalo : doći će vam neke nove kurve koje još nisu bile tu, a doći će i neke koje su tu bile i prošle godine!!!!!
Ha, kako vam to zvuči ???
Znam da vam je teško povjerovati u tu tvrdnju, ali to će stvarno tako biti.
Ako imate kakvih pitanja, pitajte, a mi se sada povlačimo i marljivo radimo na lociranju Viking Beowolfa i njegove kvinsliške klike wannabe vikinga.
Srdačno vaš "Global hookers international export-import" LTD GMBH jdoo
PS
vidite da smo mi dobri, a da je Viking loš momak, al ima jebenu u pizdu materinu tehnologiju...