Herkules18cm
Member
Vidiš iskompleksiran si. Mene mješaš da koristim nekoliko profila. Čitao sam forum unazad 50 stranica, vidio sam kako si se i s ostalima svađao. Govorio i za pravopisne greške. Pod imenom klempaveuši, zatim tog profila više nema. Sad tu sa profilima valily i bountyhunter podupireš sam sebe, no ne shvačaš koliko se odaješ. Po minuti prijave vidim da se odjaviš s jednog profila, da bi došao na drugi. I opet isti stil pisanja. Isto tako kao i onaj profil klempave uši, no neču ulaziti u te stvari. Mene boli ona stvar šta ti pišeš.
Vidim samo da nisi normalan. Kladio bih se i da kad pišeš u grupi da su ti potrebno pola sata dok pišeš na dva mobitela da objaviš. Kao što je ovaj rekao neki Ivica i Aleks.
Mislim da si isfrustriran s tim šta je sve Viking napravio i šta je sve sposoban. Sad očeš tu nekoga spustit na zemlju, ne znajući da si sebe spustio. Čuo sam i ja priće o tebi, si su. Čak misli da 80 posto njih zna za tebe.
Vidim samo da nisi normalan. Kladio bih se i da kad pišeš u grupi da su ti potrebno pola sata dok pišeš na dva mobitela da objaviš. Kao što je ovaj rekao neki Ivica i Aleks.
Mislim da si isfrustriran s tim šta je sve Viking napravio i šta je sve sposoban. Sad očeš tu nekoga spustit na zemlju, ne znajući da si sebe spustio. Čuo sam i ja priće o tebi, si su. Čak misli da 80 posto njih zna za tebe.