OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

U ovaj prvi dio necu ulazit sto si napisao jer neznam nista… A sto se tice djevojke sophia to je izmisljotina i glupost tako da nepisete ono sto niste sigurni da je istina …
Djevojka je zdrava cista uredna…
Ni u prvi... ni u drugi dio ne znaš ništa. Najbolje bi bilo da pripaziš na svoj ljubavni život, umjesto da se družiš s kurvama.
To ti je moj prijateljski savjet.

Ma jebeš tu zajebanciju gledit fotkice online i onda po stanovima i sve ostale prdaćine s time! Te se javi žena, ili možda ne. Ili budeš žrtva trik-prevare ili još gore: Pljačke! Jer netko od vas koji idete po stanovima razmišljao odeš "na stan", skineš se u sobi, ona kaže ide po piće ili bilo što, ali ne vrati se ona u sobu nego njezin makron "Gorilla" s palicom ili još gore s nožem ili pištoljem i kaže: Marš van! A tvoja lova? Pa se ti žali pravusuđu...

Bolje okupit ekipu 2 ili 4 kurvara-frenda i otiči 1-2 godišnje u npr. Češku na dan-dva, odn. u državu gdje je prost. legalizirana. Naravno, košta više: Usluge ne, gorivo, hotel. Ali tu imaš izbor uživo! Odeš kod njih 2-3 u roku nekoliko sati, usluga te ukupno košta maksimalo 100 € po ženi. Ne rijetko full usluga s posebnim željama za sat maksimalno 100 € (npr. cumface, anal) ili čak 20-30 € jeftinije.

Ponuda uživo u bordelima jest najbolja ponuda! Mi sretnici koji smo doživili bordele u Mađi teško se privikavamo na tu zajebanciju po stanovima. (Makar, izgleda ima i dobrih iskustva po stanovima...)

Uz gore navedeno meni npr. ne ležu ciganke, tamnopute, Latino itd. i (njihove ružne) tetovaže. Ove latino tu po stanovima su dosta skupe, ok, moraju uračunati put, najam stan. Imam info npr. bordel u Venezueli VIP lounge, 1 sat u sobi s whirlpool bazenom košta u € "samo" 150. Ali tu imaš i striptease u lokalu, čuvare na ulazu da ne uđu neki pijani kreten i to.

I naravno, kurve ne jebati bez kondoma: NIKAD! Ako tebi da bez kondoma, samo ne misli da si ti neki poseban, takve daju svima ili ne malom broju frajera bez kondoma.

Ma jebeš tu zajebanciju gledit fotkice online i onda po stanovima i sve ostale prdaćine s time! Te se javi žena, ili možda ne. Ili budeš žrtva trik-prevare ili još gore: Pljačke! Jer netko od vas koji idete po stanovima razmišljao odeš "na stan", skineš se u sobi, ona kaže ide po piće ili bilo što, ali ne vrati se ona u sobu nego njezin makron "Gorilla" s palicom ili još gore s nožem ili pištoljem i kaže: Marš van! A tvoja lova? Pa se ti žali pravusuđu...

Bolje okupit ekipu 2 ili 4 kurvara-frenda i otiči 1-2 godišnje u npr. Češku na dan-dva, odn. u državu gdje je prost. legalizirana. Naravno, košta više: Usluge ne, gorivo, hotel. Ali tu imaš izbor uživo! Odeš kod njih 2-3 u roku nekoliko sati, usluga te ukupno košta maksimalo 100 € po ženi. Ne rijetko full usluga s posebnim željama za sat maksimalno 100 € (npr. cumface, anal) ili čak 20-30 € jeftinije.

Ponuda uživo u bordelima jest najbolja ponuda! Mi sretnici koji smo doživili bordele u Mađi teško se privikavamo na tu zajebanciju po stanovima. (Makar, izgleda ima i dobrih iskustva po stanovima...)

Uz gore navedeno meni npr. ne ležu ciganke, tamnopute, Latino itd. i (njihove ružne) tetovaže. Ove latino tu po stanovima su dosta skupe, ok, moraju uračunati put, najam stan. Imam info npr. bordel u Venezueli VIP lounge, 1 sat u sobi s whirlpool bazenom košta u € "samo" 150. Ali tu imaš i striptease u lokalu, čuvare na ulazu da ne uđu neki pijani kreten i to.

I naravno, kurve ne jebati bez kondoma: NIKAD! Ako tebi da bez kondoma, samo ne misli da si ti neki poseban, takve daju svima ili ne malom broju frajera bez kondoma.
Dobro rečeno.

Ajme, kurvari Slavonski, koja ponuda u Tailandu, Pattaya !! Kaže se da u sezoni tamo rade njih 30.000 do 50.000 prost. u Pattayi. A mi se tu u Slav. zajebavamo s bijdom i ne rijetko pre skupom latino-ponudom. Eo video-zapis na youtube iz 2024. god., nekih 23 min.:

Nije ni tu sve zlato što blista, npr. lady-boys, žene s kurcom, koju su navodno vrlo agresivne ako ih ne "pojebeš" nakon što si otkrio u sobi da ima penis.

Pošto nemate više pitanja, sada imam ja jedno. Koliko vas ovdje misli da se ja zezam?
Vidim mnogo. Unatoč svim mojim dobrim namjerama prema vama, predanosti da vas zaštitim od agencija i mafije.
Neki još misle da se ja zezam. Pogledajte malo unazad... te možda shvatite neke stvari.
Mogao bi vas vrlo lako predati u ruke jednom drugome, koji neće se zaštitnički ponašat prema vama.
Jedino što on mrzi najviše je nepravda. A ima dosta vas koji varate žene. Ima podatke o svima vama zapisano.
Mogao bi on podijeliti i dokaze vašim ženama da hoće.
A ima vas dosta. Nimdu sam upozorio na jednoga koji je imao svoju sliku u grupi. I mogao ga je netko ucjenjivati da su vidjeli. Čovjek nakon nekoliko dana poslije vjenčanja ide jebat kurve. Da smo zli mogli smo odmah predati screenshot što je sve pisao u grupi. I poruke koje je slao kurvama njegovoj ženi. Ime mu počinje s F. Dalje neću više ništa reći. Još sad ima jedan koji jebe Sophiju a oženjen. I to bez kondoma gospon. Znamo dosta toga. Danas smo uspjeli vidjeti i što pišete u novoj grupi. Kao mala djeca ste.
Još se pitate zašto vas špijuniramo. Špijuniramo vas iz razloga da ne napravite neku glupost.
Zato vam danas govorim da se uozbiljite. Jer ovdje su stvari puno gore nego što mislite.
Uskoro bi grad mogao ostati bez kurvi... kao što je Slavonski Brod. Da li to želite? Sigurno ne.
Ako i dalje mislite da smo vam prijetnja ili neka šala, vrlo lako vas predam u ruke kolegi. Koji je puno stroži i pored njega
niti vi, niti agencije ne bi bili sigurni. Ne bi ni jedna kurva više dolazila u grad. Da se razumijemo, to nam nije cilj. Ali bi se to vrlo lako moglo dogoditi.
Od samoga početka sam rekao da sam na vašoj strani i da će te biti sigurni.
Sad sve ovisi o vama. Da vidim koji postotak vas će biti ozbiljan, i ovo sve ozbiljno shvatiti... te tko neće.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh