opatiska, neznam i meni je poslala kao i sliku clare a docekala me ovaKad si bio? Ja dogovorio sa clarom, i treba poslati adresu i vise nista. Gdje je ona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opatiska, neznam i meni je poslala kao i sliku clare a docekala me ovaKad si bio? Ja dogovorio sa clarom, i treba poslati adresu i vise nista. Gdje je ona?
Hejter si sto neces u grupu ali nema veze.Drugi put
Poz, mogu li ja u grupu? Unaprijed hvala...Hejter si sto neces u grupu ali nema veze.
Uglavnom, bio kod Clare vise puta i svaki put me ona docekala.
Ona niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.Pozdrav ekipa ..
Nisam iz os ali sada sam tu poslovno ...
Pa me zanima ako može info bi bih jako zahvalan
![]()
Atraktivna Marina
Pozdrav, ja sam Marina, nudim ertoske masaže u svom prostoru imam 27 godina za više informacija se javite na whatsapp.…www.oglasnik.hr
Ok.Ona niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.
U kakvu grupu,misliš u malu grupu pederaPoz, mogu li ja u grupu? Unaprijed hvala...
RadiJel radi jos
pasau , dojćland , nije osijekOna niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.
Druze mozda joj dosadio Osijek, tu je odradila tolko da bi joj trebalo uć u radni stažOsjećati moji gdje je nestala agata bivša isis zna li ko
Pitaj DavoraOsjećati moji gdje je nestala agata bivša isis zna li ko
Naravno da može,uvijek se moglo,nazovi i dogovoriJel bilo šta konkretno kod nje, može li se dogovorit?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|