OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Danas sam bio kod ove djevojke
Jedno preljepo iskustvo
Djevojka je preljepa
Bio sam nažalost samo pola sata cijena 100 eur ,da sam znao šta me čeka uzeo bi 2 sata!
Oral bez
Ona je nasmijana vesela i jako ljepa i zgodna .Jos nisam nikada upoznao ovako neku djevojku da radi tako dobro ,skoro sam se zaljubio.Preporuka svima ovdje je do Subote.10/10

Jedno preljepo iskustvo
Djevojka je preljepa
Bio sam nažalost samo pola sata cijena 100 eur ,da sam znao šta me čeka uzeo bi 2 sata!
Oral bez
Ona je nasmijana vesela i jako ljepa i zgodna .Jos nisam nikada upoznao ovako neku djevojku da radi tako dobro ,skoro sam se zaljubio.Preporuka svima ovdje je do Subote.10/10
Sad si mi napravio problem jer sam planirao do one Valentine sutra 🫣

Samo je malo cudno sto je danas neko napisao da ga je docekala neka druga umjesto ove Brune.

Jedno preljepo iskustvo
Djevojka je preljepa
Oral bez

Ajde mi sad objasnite kako je Pistaco otišao kod Brune i ona ga docekala, a malo prije njega je Povratik isto otišao kod Brune i Nanda ga dočekala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh