OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bez obzira što se ovdje priča o kurvama i to su žene koje trebate poštivati i njihovu privatnost. I vrijeđati ih je ružno. Jer vi se njima javljate za usluge koje nemate očito doma i zato manje bezobrazni budite jer nećete uskoro u Osijeku ni jednu moći jebat. To kako se vi izrazavate je strašno.
Bravo ,svaka čast!
 
Od trenutne ponude, najbolji izbor su: Sofia/Julia i Milla

Meni je njihov “telefonista” rekao da ostaju 4 dana.

Ja planiram bar jedan posjet odraditi, na trenutke razmisljam na “duo” sa njih dvije…ali to mozda i nije najbolja ideja. 🫣

Eto, ja sam se danima lomio prije skoro 2 tjedna…kod koje otici, na kraju sam bio kod obje.

Glavna razlika je u tome, da je Sofia/Julia dosta opustenija, gleda te u oci, prirodnija, bolji GFE i pristup, tu su negdje po godinama(22) ALI cini mi se da ova ima puno vise iskustva od Milla-e.

Milla je bas sitna, 155-160cm…meni to cak vise odgovara, mozes ju vrtiti kako hoces 😁 Nekako djeluje manje opustena od ove druge ali za nijansu bolje pusi cini mi se.

Mozda ovaj put i uzmem duo da jedna drugoj pokriju nedostatke…a mozda bi bilo previse imati njih dvije u isto vrijeme…pojma nemam, jos razmisljam. 🫣

Mislim da je bilo recenzija vec za duo sa njih dvije…Jel se isplati to? Ili bolje odraditi 2 solo susreta kao do sada.
 
sad ce vidit sutra kad im se zapali telefon, prvi u mjesecu, kad pocne sjedat placa i povrat poreza, ima da nam dignu na 250 sat i ne spustaju
 
Kad kurva kaže da nije skupo 150 eura. E gdje su ona vremena kad su se kurve kurvale iz očaja jer su morale da prežive. Sad se kurvaju jer im je životni standard ispod standarda koji vide na Instagramu.


Od kurvanja ste napravili profesiju, ako to gledate kao profesiju onda bi se trebale ponašati kao profesionalci, odnosno prema svima isti pristup bez obzira na sve, a ne da se pristup zasniva na simpatijama. Zamisli da dođeš kod doktora i namjerno te loše liječi jer mu nisi simpatična.
Ti stariji koji imaju biznis i daju po 500 eura, daju 500 eura jer ne znaju da mogu proći jeftinije. Koji normalan biznismen plaća više nego je potrebno, on je prvi koji će gledati da uštedi.
21 vijek je. Šta se cudis ko pile glisti što je prostitucija postala profesija. I nema toga da se isto postupa prema kretenima i prema finim muškarcima. A oni koji imaju para platit će onu koja im se sviđa bez obzira na standard . Tako da ovdje većina ste obični sirotinje i jadnici koji .bi svašta nešto a nema te para. Kurve nisu za siromašne 😉
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh