apolonapolo6
Member
Najbolje mobitelomKako se javiti lani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje mobitelomKako se javiti lani
probja poslat mailNajbolje mobitelom
Budi sretna ako budeš imala mušteriju i za 2 eu
Ja se ne jebem ni za kakve pare majmune . I imam dečka najboljeg na svijetu . A ti si običan jadnik koji nema ni za kurvu da plati pa se cijenkas ko neki klošarBudi sretna ako budeš imala mušteriju i za 2 eura
Budi sretna ako budeš imala mušteriju i za 2 eura
Manuela pitanje? : kažeš imaš dečka, a šta radiš ovdije??Ja se ne jebem ni za kakve pare majmune . I imam dečka najboljeg na svijetu . A ti si običan jadnik koji nema ni za kurvu da plati pa se cijenkas ko neki klošar
Haha ma pusti je prazna pricaManuela pitanje? : kažeš imaš dečka, a šta radiš ovdije??
Traži dopunu za dečka, uz naknadu naravnoManuela pitanje? : kažeš imaš dečka, a šta radiš ovdije??
Onda je na pravom mjestu, jel gospodoTraži dopunu za dečka, uz naknadu naravno
To sam baš sad i ja htio pitat. Vjerojatno joj muž ima mali kurčić pa traži tu nekog s malo većom prangijom.Manuela pitanje? : kažeš imaš dečka, a šta radiš ovdije??
Možda bude ako, Manuela bude pristojnaTo sam baš sad i ja htio pitat. Vjerojatno joj muž ima mali kurčić pa traži tu nekog s malo većom prangijom.
Ako misli da će ju ddd2 izjebat malo se prevarila.
Znaći nikadMožda bude ako, Manuela bude pristojna
Znaći nikad
Čitam vaše komentare da se uvjerim koliko vi muškarci možete biti odvratni .I da znam koga da ne primam za masazuManuela pitanje? : kažeš imaš dečka, a šta radiš ovdije??
Pa ako već filtriraš komentare kao da su vinske etikete, sigurno imaš pravo na svoje 'masažne kritičare'! Nadam se da ćeš pronaći samo najfinije kritike kako bi ti masaža bila prava poslastica - bez ikakvih iznenađenja!Čitam vaše komentare da se uvjerim koliko vi muškarci možete biti odvratni .I da znam koga da ne primam za masazu
Kakvu masažu radiš?Čitam vaše komentare da se uvjerim koliko vi muškarci možete biti odvratni .I da znam koga da ne primam za masazu
Ako očeš pristojno odi na đentlmenski forum. Ovdje ti je draga damo sexcistički kaos. Nemoj tu očekivat ništa pristojno jel tu je forum za recenzije o kurvama i u zadnje vrijeme razmjene drolja. Tako da ti lijepo savjetujem izađi iz ovog foruma i zatvori vrata.Čitam vaše komentare da se uvjerim koliko vi muškarci možete biti odvratni .I da znam koga da ne primam za masazu
Ako bude pristojna možda jo dam da ga pomilkiMožda bude ako, Manuela bude pristojna
Možda radi masažu prostate i tu i tamo masažu patliđanaKakvu masažu radiš?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|