OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

A moguce, mozda sam krivo shvatio, mozda je tek danas dosla a oglas ranije stavljen...jebote jel bitno....ajd rokni neku recenziju i ne radi analize koje su totalno nebitne i nista nikome ne znace....fakat si promasio cijeli forum sa komentarom....iskreno se nadam da joj ti neces doci
Budi ti meni živ i zdrav, zajebavam te malo, a pročitaj malo komentare i recenzije, ima moje sigurno 2 u zadnjih tjedan dana 😉

Definitivno muljaju cure o tome kad su stigle i kolko ostaju. Uvjerio sam se više puta.
Mislim da je to zbog sigurnosti i da je zapravo neprimjereno postavljati to pitanje nekome tko se bavi tajnim ili zabranjenim poslom. Mislim ja pitam svejednom ali njima je vj najsmislenije da pitaš tek kad trebaš i to je to.

Nemojte se svađati dečki. Samo kurve, Hrvati i sloga u haranju Južne Amerike :love:

Otici nakon Tipple D-a? Zaobidji u sirokom luku, džaba trud... 😂😂😂
Juce mi u pauzi kurva prica kako joj je najveci bio 30cm i debeo kao ruka... Naravno da sam izgubio interes i pao mi 😆
Vjerujem da joj se pička vratila u prvobitno stanje jedva mi je jedan prst ušo unutra kad sam joj stavio koliko je uska 🤣

Ja ovako zamišljam tu Željku o kojoj pišete.

Sve je na broju....crni mercedes, crna kosa...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh