ddd2
Well-known member
Neznam šta reći višeNemos vjerovati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam šta reći višeNemos vjerovati...
Kad neki vole bakice nemoj im zamjeritJebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Budući da su ona i cleo slične, mozda nece biti ona, ili je opet neka treca, isto crna, kovrcava ali ne ista cura mada nikad ne znasSta mislite dali vrijedi riskirati, dali je prava
A kako izgleda, jel tamnoputa barBio sam ja i odma ošo uopće mi ne izgleda ko na slikama
Kad neki vole bakice nemoj im zvruce ,vruce ... nego jel neko prbo kontatirat ove sa PO
To smo govorili već 100 puta i dalje pitaju jel tko bio. Treba ih pustit da odu pa da ih pošalje na benzinsku da uplate a bon pa onda više neće padat na te fore. Kad se jednom opečeš onda naučišna PO sve fake
Netko je očajanE i jel neko ima broj od dementora a.k.a Simona iz BM ako i dalje radi uopce
Da mi isiše dušu kroz kurac
Ćini mi se na današnje žene daju pićke samo onima koji voze ferarijaNetko je očajan
Daju i u fici...samo treba znam pitatiĆini mi se na današnje žene daju pićke samo onima koji voze ferarija
Zato što se muški previše očajno ponašaju i to cure vide pa iskorištavajuDaju i u fici...samo treba znam pitati
Treba znat njih iskoristitiZato što se muški previše očajno ponašaju i to cure vide pa iskorištavaju
Kod nas teško jedino ako odeš u ZagrebPajdasi ima li kakva domaca ili neka koja ga guta moze ona iz baranje ako ima tko kontakt ili neka masaza sa heppy endom
E doslovno ovo, bravo. Muski su preocajni postali a realno samo dizu ego gaborima, pogotovo na drustvenim mrezama gdje svaka malo bolja cura ima 5 hijena u inboxu.Zato što se muški previše očajno ponašaju i to cure vide pa iskorištavaju
Kad vozis ferarij prije ćeš da jebes muško nego žensko. Uvijek se sjetim prijatelja, nešto se Vozão po gradu i kaže vidio je lika kako je jebe u twingu a on ne može u BMWuĆini mi se na današnje žene daju pićke samo onima koji voze ferarija
Jel imas ti ili netko broj od pve iz baranje sto ga pusi da ispraznim jaja vecerasKod nas teško jedino ako odeš u Zagreb
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|