Ajde ljudi ovdje napišite broj, puna su mi jaja kolko je EGE loš.Pozz, moze li broj od te zeljke? I ima li netko sliku. Hvala otisao bih do nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ljudi ovdje napišite broj, puna su mi jaja kolko je EGE loš.Pozz, moze li broj od te zeljke? I ima li netko sliku. Hvala otisao bih do nje
Ne mogu se javitKo treba od Željke broj nek mi piše u priv
Još bolje ako je baba i može izvadit zubalo da ga može još bolje glodatJebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Nemos vjerovati...Jebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Jesi otišao ?Jebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Postali smo cicije, nije bitno kakva je samo da je jeftina. Ova Cris mi poslala 200 sat, 160 pola, 100 15Nemos vjerovati...
Ma nisam još ali bi mogo u ponedjeljakJesi otišao ?
Neznam šta reći višeNemos vjerovati...
Kad neki vole bakice nemoj im zamjeritJebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Budući da su ona i cleo slične, mozda nece biti ona, ili je opet neka treca, isto crna, kovrcava ali ne ista cura mada nikad ne znasSta mislite dali vrijedi riskirati, dali je prava
A kako izgleda, jel tamnoputa barBio sam ja i odma ošo uopće mi ne izgleda ko na slikama
Kad neki vole bakice nemoj im zvruce ,vruce ... nego jel neko prbo kontatirat ove sa PO
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|