bilo mi je sumnjivo iznajmiti im stali, ali pare su pare, pa tko ga jebe, idem im naplatiti 7 dana i odma ih prijaviti cim plate, nakon 2 dana imam prazan stan i odma ga mogu dalje iznajmiti. sve te koji iznajme pa prijave se treba goniti po clanku 7 zakona o remecenju javnog reda i mira, "Tko dopušta da se u njegovim prostorijama vrši bludničenje ili tko omogućuje ili na drugi način pomaže vršenju prostitucije, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 300 do 2000 eura ili kaznom zatvora do 30 dana".‘Iznajmila sam stan, bile su mi sumnjive, pa sam ih prijavila! A one su policajca dočekale u gaćicama...‘
"Stan sam 4. ožujka iznajmila. Sa tri ženske osobe, strankinje, bio je i jedan mlađi muškarac za kojeg sam stekla dojam da dominira situacijom i da kontrolira te žene. Posumnjala sam da bi se mog...slobodnadalmacija.hr
tako je jedna cura prosla kada je isla iznajmiti preko bookinga, platila par dana unaprijed, vlasnik je trazio dokumente i kad je vidio odakle je počeo je nešto vrtiti mrmljati i kao njemu je to nešto sve čudno neće ju pustiti u stan a pare ne moze da vrati jer ide preko bookinga. jadnica se jebe sa google translate i ovim majmunom, pokazali mi poruke je gledam, ne vjerujem
ima i iznajmljivaca koji su jos gori od ove dvojice iz vukovara samo se o tome šuti