OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ista kao na slikama ,150 eura sat vremena .
Jako ljepa djevojka,neznam koliko ostaje jos al mislim da cu ponovit svakako.
 
Ista kao na slikama ,150 eura sat vremena .
Jako ljepa djevojka,neznam koliko ostaje jos al mislim da cu ponovit svakako.
Izgleda slatko na slikama al open nisam baš za bucke. Jel bar mršavija uživo?
 
Nju nude i na profilu beatrica jer sam išao kod nje dočekala me bruna, uopće nije mršava neko ima je i to mi se ne sviđa nikako, niti mi je lijepa. Zahvalio se rekao da mi je ponuđena druga djevojka preko videa a da to nije ona i okrenuo se.
Odmah nakon brune javio se ovoj dogovorio 150e sat vremena, dobro utegnuta cura sva prirodna tako da sam ostao. Krenula sa laganim pušenje baš polako i fino to radi nakon nekog vremena malo sam je uhvatio za glavu i krenuo lagano navijati kurac usta i nekih 10-tak min nakon toga kondom sjela pa se okrenula pa smo sa strane pa sam ju digao i na stojeći krenuo nabijati dok ju držim na sebe pa se uplasila da se čuje preglasna vratio ju na bok i završio prvi pucanj. Malo pauze pitanja i klasika preko prevoditelja nakon toga kreće opet sam na pušenje i baš se trudi da oživi malog liže jaja cucla, nema šta. Nakon što sam nadosao i ponovno dugog pušenja namjestio je u dogy i rokao dobrih 7/10 min osjetio da neću moći isplatiti i drugi put ali bar sam ju dobro iznabijao podnijela je momacki :) .
 
Treba početi prijavljivati profile gdje se oglašavaju na druge cure to mi već poprilično ide na živce. Dobro pa sam pročitao skoro sinoć otišao kod Beatrice, dobro da nisam jer bih se i ja okrenuo...
 
Nadovezacu se na recenziju iznad i prepiruciti ovu curu... Cijena i usluga zadovoljavajuca, nahrlite... Cura skroz ugdna, prirodna, bez silokona, jeste da su sise manje i nema klasicno brazilsko dupe, ali je uzivo slatka i ima lijepe usne...
 
Slažem se odeš i na kraju se razočaraš. I još zamisli da dođe netko ko je 40 kilometara od Osijeka i doćeka ga neka druga cura.
Istina, zato i kada idem za Osijek osim njih planiram I nešto drugo npr. protanova da se ne vozim uzalud

Ova lua je već dugo u Osijeku, valjda neće pobjeći za vikend
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh