Bile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.Je zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.Je zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Šta tamo ima?Jel bio tko od vas u caffe baru pingvin
Beničanci
Ima pingvinaŠta tamo ima?
Ufff lara je takav bombon, nadam se d anisu prestale raditiBile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.
Jel ima šta tamoJel bio tko od vas u caffe baru pingvin
Beničanci
Oni su u SarajevuJe zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
I prije nego što me pitas kako znam. Evo odgovora. Oni su ogranicili, sa razlogom, da se nevidi iz HR. Mozes vidit ovako: opera aplikaciju skines i upalis vpn. To je toJe zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Posalji screenshoot oglasa ako vidis da su u sarajevu. HvalaI prije nego što me pitas kako znam. Evo odgovora. Oni su ogranicili, sa razlogom, da se nevidi iz HR. Mozes vidit ovako: opera aplikaciju skines i upalis vpn. To je to
Ja mislio kurvi jebi gaIma pingvina![]()
Ma koji je taj pingvin nikad čuoU Pingvinu ima gazdarica koja se voli prašit...![]()
Voli ili se prasiniMa koji je taj pingvin nikad čuo
Jesi prasioU Pingvinu ima gazdarica koja se voli prašit...![]()
Može u poruke malo vise infoooEma Keckis gazdarica![]()
Jebote ima velike oči kao onaj goblin iz gospodara prstenovaEma Keckis gazdarica![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|