Bile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.Je zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.Je zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Šta tamo ima?Jel bio tko od vas u caffe baru pingvin
Beničanci
Ima pingvinaŠta tamo ima?
Ufff lara je takav bombon, nadam se d anisu prestale raditiBile su početkom godine u Splitu, Isis je bila pod imenom Ana, Lauru sam pitao hoće li se vratiti u Osijek, dobio sam kratko ne. Ubrzo su ugasile oglas.
Jel ima šta tamoJel bio tko od vas u caffe baru pingvin
Beničanci
Oni su u SarajevuJe zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
I prije nego što me pitas kako znam. Evo odgovora. Oni su ogranicili, sa razlogom, da se nevidi iz HR. Mozes vidit ovako: opera aplikaciju skines i upalis vpn. To je toJe zna netko di su nestale te sestre lara i isis? Hvala
Posalji screenshoot oglasa ako vidis da su u sarajevu. HvalaI prije nego što me pitas kako znam. Evo odgovora. Oni su ogranicili, sa razlogom, da se nevidi iz HR. Mozes vidit ovako: opera aplikaciju skines i upalis vpn. To je to
Ja mislio kurvi jebi gaIma pingvina
Ma koji je taj pingvin nikad čuoU Pingvinu ima gazdarica koja se voli prašit...
Voli ili se prasiniMa koji je taj pingvin nikad čuo
Jesi prasioU Pingvinu ima gazdarica koja se voli prašit...
Može u poruke malo vise infoooEma Keckis gazdarica
Jebote ima velike oči kao onaj goblin iz gospodara prstenovaEma Keckis gazdarica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|