OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Da li je previse ili premalo zavisi kako gledas na to. Ako si joj jedini taj dan, a ona mora dati 10-20 za hranu, 50-80 za stan, ispadne da radi za đabe.

Uzmi ovako za primjer, ako ides barit potrosis vremena, i kada kaze da, vecu se sanse da nece biti nista na prvu nego da oce. Imas jedno 3 puta po 3 sata jebade dok dodes, malo se družiš i opet kuci. Idite 2 put kava, jednom vecera, ili ako ides do nje barem boca vina, pa dopisivanje izmedu. Ako nemaš stan, na 4 sata u Osijeku ti je 30-40 eura, vecera bar 30, kava 10ak kako god okrenes košta te 100-150 eura, a ovako bar ustedis na vremenu.

Na kraju krajeva, realno gledano cure daju nešto najvrjednije što imaju za realno sitnu paru, 200 eura dođe i prođe, a nama koja god bila cijena uvijek će biti previše.
Lega oni po 700 eura po danu zarade i to je minimalno pa ti računaj
 

Uglavnom ekipa... Naty je mljac mljac, preslatka... Uzivo puno mrsavija nego na slikama, duge noge, višlja nego sto se cini... Dupe super, ima ga ali nije veliko (i ne moze biti jer je mrsava)... Pičic fin za polizati, male usnice, nije razvaljena... Sise manje, prirodne... Cura nasmijana, pozitivna, ali beknuti engleskog ne zna, klasika... Sto se tice akcije, uvijek kazem da je to subjektivno, a ja sam dobio sto mi treba - pusenje bez, klasicne poze, cmakanje, nikakve egzibicije (jbg, ja volim voditi ljubav 😆)... Nalazi se u apartmanu pored Zeljeznickog kolodvora, znam da neki trtaju od policije, ali jbg...
100€/20min, neda pola sata, ali meni dovoljno...
Dal bih je preporucio? Ovisi koliko si zagorio, ja ne zalim pare... Citao sam komentare od "nekih" kako vole razvaljivati uske pičiće, e ekipa kod ove bi se dalo tako sta... 😉
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh