OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

+385 91 924 4183 neka Marija, popriclino sam siguran da je laznjak, jer trazi 50€ za 1h masaze i sex-a, tko oce neka provjerava pa ak sam u lrivu neka mi javi. Zapamtite nikad uplate unaprijed putem bonova, uplatnica ili na racun na benzi.... Ciaosssss

Javio se i pito jel salje slike/videe, kaze da ima videe solo/akcija/grupnjak 20 min 50e ili videopoziv. Reko dobro, posalji 2-3 slike,nemoraju bit golisave kao dokaz da nisi fejk, “odgovorila” da ne salje dzabe i da sam dosadan i blok.. uz to, prvo trazi Abon jer nema aircash, kasnije me pita jel imam aircash.. pametnom dosta 🤦🏽‍♂️

Ajd ekipa neka recenzija za ove nove cure, sem Marcele... Ako vam je vrata otvorila mala, plava brazilka koja ne zna beknuti engleskog, onda nista... 😆 Znam da vecina profila vode ka istoj curi, ali ko zna, mozda je trenutacno jos koja sem ove u gradu... Jos sam sutra u Os, pa se valja isprazniti prije polaska...

Sara/Kristina/Tina, ruskinja il ukrajinka, najbolja istocnjakinja s kojom sam bio, ima moja recenzija od ranije za nju. Skupa je dosta, ali cura je sa slika, zgodna, GFE odlican.

kod ove bio prije par mjeseci, ima moja recenzija tada bila pod drugim imeno mako je ona tu uopce ...ja ne bi ponovio da mi platis ...eto da se netko ne zajebe

kod ove bio prije par mjeseci, ima moja recenzija tada bila pod drugim imeno mako je ona tu uopce ...ja ne bi ponovio da mi platis ...eto da se netko ne zajebe

Ja sam s tom butrom bio dogovorio termin jednom u 18:00 i na kraju ga je promijenila 100 puta i onda mi je dala termin u 23h i ja dosao, udem u kupatilo i mislim si ono ... sto puta sam vec dosao na adresu i spalila me, ne mogu sad nisam raspolozen. Izadem ja iz kupatila i zamolim ju da mi vrati novce i ona ih vrati, na izlazu mi uzme 60€ kao za vrijeme, iako ju nisam ni dotaknuo. Ja otkljuco vrata, zgrabio 60€ sto mi je uzela iz njenih ruku i otisao.

ima netko iskustva sa croatinsexylady, to im je profil na onlyfans, par su, navodno su i na smokvi i moguce je druzenje uzivo..?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh