Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isključen joj je mob...Jel Putena radi jos
Fake odjebi toDobar dan. Nov sam ovdje. Mozda glupo pitanje ..Marinela iz Os mi nudi susret ako kupim Abon prekrijem broj bona ..slikam ga i posaljem sliku na whatsapp. Ako ne vidi broj bona ne moze ga ni iskoristiti..Hvala na pomoci ljudi
Mislim da cu tako i napraviti.. samo me zainteresiralo.. mozda ipak nije prevara.. Hvala ti.. Ako imas /imate/ mozda neki broj.. pouzdan.. ja sam jos 3 dana u OsijekuFake odjebi to
Neko je pisao da moze preko bar koda.Dobar dan. Nov sam ovdje. Mozda glupo pitanje ..Marinela iz Os mi nudi susret ako kupim Abon prekrijem broj bona ..slikam ga i posaljem sliku na whatsapp. Ako ne vidi broj bona ne moze ga ni iskoristiti..Hvala na pomoci ljudi
Upisi u tražilicu imas njen opis od prijeMoze li neko opisati ovu mercedušu?
Da li je neko zvao ili dobio broj?Jel tko zvao kako onu stariju ženu sa zelenog polja, sto masira?
Meni se isto bila javila ta marinela nisam joj poslao bon Al fake je 100%Mislim da cu tako i napraviti.. samo me zainteresiralo.. mozda ipak nije prevara.. Hvala ti.. Ako imas /imate/ mozda neki broj.. pouzdan.. ja sam jos 3 dana u Osijeku
meni i glasovnu poruku i slikeMeni se isto bila javila ta marinela nisam joj poslao bon Al fake je 100%
Ma bježi nije ta uopće u osijeku bonuša klasičnameni i glasovnu poruku i slike
Sutra ide recenzijaAko ima netko kontakt od Mone sa Sjenjaka,nek mi pošalje u inbox ( radi diskrecije).
Hvala
Bio si?Sutra ide recenzija
Jel može i broj sutra?Sutra ide recenzija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|