D
Deleted member 1235
Guest
Di si to našao?Jel poznaje neko ovu.. Marinela Osijek
Pogledajte prilog 3578Pogledajte prilog 3579Pogledajte prilog 3580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di si to našao?Jel poznaje neko ovu.. Marinela Osijek
Kakbe glasovne poruke?poslala mi nekoliko glasovnih poruk... ali jbg i ova hoce slik ABona... bez broja navodno tAko se bon ne moze zloupotrijebiti.. dajes joj bon u ruke.. cudno mi da tako nesto od zenske nebi vec. bilo primjeceno u Osijeku.. tj u ovom forumu
Prijatelju mozes li mi mozda poslati broj od MoneSutra ide recenzija
Kolega hoces li mi poslati broj od MoneSutra ide recenzija
Mani se togaDa li je neko zvao ili dobio broj?
mislim da je stvarno zensko (whatsapp glasovno). smeta mi sto trazi bon premda ne znam kako bi ga mogla zloupotrijebitiKakbe glasovne poruke?
Jesi ju uspio provjerit tako da nije fejk?
fejk je butra, javila se ona i meni prije, isto te lijepo trazi abon, da presaras, brojeve, ali abon mos skenirati preko qr coda, ne padaj na takve prevare, zenska je zenska, ali nit izgleda tako, nit je u Osijeku, il di god da ti je slagala di jemislim da je stvarno zensko (whatsapp glasovno). smeta mi sto trazi bon premda ne znam kako bi ga mogla zloupotrijebiti
.
TakođerPrijatelju mozes li mi mozda poslati broj od Mone
Puno hvala
Kolega hoces li mi poslati broj od Mone
Hvala
Hvala ti..i ja sam sad shvatio...srecom zamaskirao sam i kod na bonufejk je butra, javila se ona i meni prije, isto te lijepo trazi abon, da presaras, brojeve, ali abon mos skenirati preko qr coda, ne padaj na takve prevare, zenska je zenska, ali nit izgleda tako, nit je u Osijeku, il di god da ti je slagala di je
Fake bježiJel poznaje neko ovu.. Marinela Osijek
ma ta traži bonove,ništa od togaDi si to našao?
0989577762Također
Čiji je to broj0989577762
Hvala puno!0989577762
Moze recenzija o curi kakva je bila sta sve nudi itd...0989577762
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|