Jel cemu?Tko je sta nudi,koliko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel cemu?Tko je sta nudi,koliko?
Da kad pređemo na euro može i dva soma eura pa apartman i neznam što još možda kilo janjetine ... Ljudi moji pa jesmo li mi normalniSve sta god hoces i zelis,moze i dvojica to i cak i voli i preferira,2 soma cijena ista bilo vas 1 ili 2.. iz okolice vinkovaca je,ali dogovor dan dva u naprijed i dode u Osijek,uzmes apartman neki,moze i auto..
Da kad pređemo na euro može i dva soma eura pa apartman i neznam što još možda kilo janjetine ... Ljudi moji pa
Dalo bi se raspravljatiDa kad pređemo na euro može i dva soma eura pa apartman i neznam što još možda kilo janjetine ... Ljudi moji pa jesmo li mi normalni
Prijatelju u Osijeku nema ni uličarki ..neznam što imaš s ovim ali slobodno ti izvadi koliko god misliš pročitaj si komentar malo boljeDalo bi se raspravljati
No to nisu ulicarke koje su ma cesti,a opet,najbitnije kad ode kod neke da se ne zarazis
Joj je nick na smokvi?Mene zanima jel ima netko broj od tete sa smokve koja je iz Darde?
Ma nema ništa očito, već bi netko uletio da ima ikakve infose.Znači 100% suša ili ima i nešto, nešto skuplje? Ako išta ima osim željke
Posaljes i meni ako nije problem?Imam ja, ali iz 2013 godine
Koja je to iz Darde?Mene zanima jel ima netko broj od tete sa smokve koja je iz Darde?
Izgleda da nema i sto posto nemaIma li sta u Osijeku??? Jel moguce da nema
Broj opis?Mogice je izigrati ove aircashere, npr. cura kojoj sam se javio je rekla da se boji da će ga dotični prebit ili pobjeći bez da plati pa sam se nekako dogovorio s njom da me saceka ispred zgrade, i kad se nađemo i preda novce ona će me pustiti unutra. Tako je i bilo dva sata, 1000 kn, korekt cijena, sa kondomom, oral, klasik, anal, sve...
Sve u svemu dobro iskustvo 9/10.
Ljudi moji ovo je dno dna treba ovo ugasiti ovaj laži i prevari nikad krajaMogice je izigrati ove aircashere, npr. cura kojoj sam se javio je rekla da se boji da će ga dotični prebit ili pobjeći bez da plati pa sam se nekako dogovorio s njom da me saceka ispred zgrade, i kad se nađemo i preda novce ona će me pustiti unutra. Tako je i bilo dva sata, 1000 kn, korekt cijena, sa kondomom, oral, klasik, anal, sve...
Sve u svemu dobro iskustvo 9/10.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|