Steta,bilo bi ju dobro probatiLily vise navodno nece dolaziti u Os...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta,bilo bi ju dobro probatiLily vise navodno nece dolaziti u Os...
Bilo bi dobro išta probati na istokuSteta,bilo bi ju dobro probati
Željka?)Izlazim iz lifta, po prvi put ikad nakon otvaranja vrata, ja se zagledao u ogledalo i namjestam nesto frizuru kad ono, imam sta i vidit. Pogled mi se zabija drito u igroman dekolte jedne starije crnke, pozdravim i okrenem se jos jednom i ona uzvrati. Po sramezljivom “bok” rekao bih da nije nova sustanarka.
Dolazim do zakljucka kad sam vidio auto vani, stara E klasa iz cca 2006god, tablica koju svi osjecani znaju, OS 1941 U.
Sad pitanje, pretpostavljam da je to tzv. “MERCEDUŠA”?
Pa sad da ne kopam, ako netko moze proslijedit kontakt i komentar ako je netko bio u zadnje vrijeme jer me ova situacija snjom u liftu malo nalozila
ne znam tko je ali zbog auta pretpostavljam da je ta mercedusa, ne znam kak se zove ali svaki kontakt bi dobro dosao hahaŽeljka?)
I jesi bio? Kakva jene znam tko je ali zbog auta pretpostavljam da je ta mercedusa, ne znam kak se zove ali svaki kontakt bi dobro dosao haha
daj nesto bolje onda predlozi, necemo se zalitA jebala vas merceduša više.Stara,debela i ružna.
A studenticeMa tu moš objavljivati svašta
Komadi koji bi trebali ovo da pročitaju nema ih situacija u Osijeku i okolici takva kakva je pustoš
A kakav nam je izbor, mercedusa ili ova, dobra je. Taj broj moba je od putene... ?
Evo ova taman zadovoljava kriterije likova ovdje (žensko je)
Pa dobra je ako ti je jedini kriterij da ima puls.A kakav nam je izbor, mercedusa ili ova, dobra je. Taj broj moba je od putene... ?
Jbg, oces debelu il ces matoru, biraj. U Osijeku nema druge. Taj broj 0919403091 je od putene https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=W6QE38cEiLc9GxfeBefq6Q&c=2019Pa dobra je ako ti je jedini kriterij da ima puls.
Nije od putene neg od neke druge koju dijeli jedna krafna do dijabetesa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|