Nepopravljiv1992
Member
Bio jucer kod jadeNišta ja toj agenciji ne vjerujem... Kome se jebe, Jade je još uvijek u gradu.
Mala presitna suradjuje, trudi se
Ali mi se uopce ne svidja
Meni osobno ne vrijedi 300 kn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio jucer kod jadeNišta ja toj agenciji ne vjerujem... Kome se jebe, Jade je još uvijek u gradu.
Fali ti jedna Jedinica ispred te trojkeBio jucer kod jade
Pa gle, ukusi su ukusi i tu smo svi subjektivni, ali teško mi je zamisliti da bi netko ostao razočaran s takvom curom. Kad je otvorila vrata i kad mi se onako vragolasto nasmiješila, odmah sam dosegao radnu temperaturu.Bio jucer kod jade
A nekako mi je presitnaPa gle, ukusi su ukusi i tu smo svi subjektivni, ali teško mi je zamisliti da bi netko ostao razočaran s takvom curom. Kad je otvorila vrata i kad mi se onako vragolasto nasmiješila, odmah sam dosegao radnu temperaturu.
Ne javlja se na mailovePogledajte prilog 3711dali je netko ovo kontaktirao i sto konkretno rijesio ?
FejkNe javlja se na mailove
Možeš poslat sliku u inbox?Imam ja, ali iz 2013 godine
Itko ?Pogledajte prilog 3711dali je netko ovo kontaktirao i sto konkretno rijesio ?
Imaš kaki kontakt da saznamo?Jel tko cuo za anitu valentic? Okolica vk navodno je radila jos i prosle godine?
Imam stari mail kojii vise neradi jbg, bio sam dogovarao sa njom ali se nismo mogli poklopiti nije trazila ni bonove samo papir na ruke al kako mi je rekla radi to samo s vremena na vrijeme. Ugl ako nesto neko zna ili cuje nek napiseImaš kaki kontakt da saznamo?
Aha ajd ako bude išta javiImam stari mail kojii vise neradi jbg, bio sam dogovarao sa njom ali se nismo mogli poklopiti nije trazila ni bonove samo papir na ruke al kako mi je rekla radi to samo s vremena na vrijeme. Ugl ako nesto neko zna ili cuje nek napise
Imaš kaki kontakt da saznamo?
Imas kakav kontakt?To joj nije pravo ime i prezime...samo joj je mail pod tim...
Cura je oko 26 godina.....sve radi... i uziva u tome...nikakvi bonovi....samo keš na ruke.... bio s njom par puta.... mala, niska...
NajvjvOpuštanje 😋
Poziv ili poruka. Klimatiziran prostor. Moguć dolazak u kamione. Kis kiswww.oglasnik.hr
jel i ova fejk, ne odgovara na poruke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|