Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moj galebe... Dobrodošao u slavoniju. Nažalost nema ništa za jebat.Pozdrav Osječeni od Spliće koji je poslom u vašem gradu. Može koji kontakt od koje domaće ženske. Godine nebitne. Da mi vrine ne prolazi po kafanama
Ima prijatelju samo treba imati dobar dzepe moj galebe... Dobrodošao u slavoniju. Nažalost nema ništa za jebat.
Zato sam naša top čobanac. Ubija se. A tako je kod nas svagdi osim Zg. Miruj doma i štedi za Villach . U Splitu ima mukte, a ovdi nemam vrimena za iskopat ih.Ima prijatelju samo treba imati dobar dzep
Na ege su konstantno po 2 cure
Ne uvijek iste naravno haha
Di si bio na čobiju?Zato sam naša top čobanac. Ubija se. A tako je kod nas svagdi osim Zg. Miruj doma i štedi za Villach . U Splitu ima mukte, a ovdi nemam vrimena za iskopat ih.
Moze br od te sa zelenog polja?Jebo sam onu staru sa zelenog polja -pozalio
Jebo sam zeljku i pozalio
Tako da vam je bolje vise iskesirati za ove sa EGE
Sa njima samo ugodna iskustva
Moze br oone matore sa zelenog polja?Javi se u inbox
Vidi tko je objavio, fejk, jer phone sex valjdJel ovo neki fejk ili sta?
Ivona 25 Osijek
neobuzdana plavusa s raskosnim dekolteom,cvrstom i zanosnom guzom,miljenica uske i izazovne odjece ,sexi rublje,zeljna…www.oglasnik.hr
Svi oglasi " slatki raj" i bonovi su fejk.Vidi tko je objavio, fejk, jer phone sex valjd
Čim nemoš uspostavit poziv niti jednom u bilo koje doba dana znaš da je fejkOpuštanje 😋
Poziv ili poruka. Klimatiziran prostor. Moguć dolazak u kamione. Kis kiswww.oglasnik.hr
Bio ko?
Jel se javila kom?Opuštanje 😋
Poziv ili poruka. Klimatiziran prostor. Moguć dolazak u kamione. Kis kiswww.oglasnik.hr
Bio ko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|