Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putena je od jučer u Os, aktivnaJel Putena još u Os uopće?
Ima kakvu prijateljicu?
Čuj oral bez kondoma, ja sam dobio s kondomom.Pozz svima evo moja recenzija ,500kuna pola sata sat 1000,oral bez kondoma sise prirodne simpatična slatka u licu,sve cisto uredno anal ne radi radno vrijeme joj je od 12 do19h sve u svemu ja sam bio zadovoljan e sada ko voli nek izvoli
Svi tražimo isto.Pozdrav
Dali dali ima neka cura, zena u krugu Osijeka
Jel nabavio tko broj od mone?Pratim
Kako znaš da je korektna ako se nisi javio i izvidio situaciju?Pozdrav, čini mi se da ima i korektnih dama (bez bonova) i na sexsmsoglasniku. Gospođa jedino traži da ju se kontaktira na dan kada želite doći. Ako netko izvidi situaciju neka javi
Oglas - 75105654 - Sex SMS Oglasi
<b>SEX ONA TRAZI NJEGA Osijek Djakovo Nasice - imam 21 godinu, plava kosa. Seks samo s muskarcima 18-45g :*Javite se SAMO ako zelite NA DAN KADA SE JAVLJATE se javljate, ISKLJUCIVO putem WhatsApp 0977319018.</b>sexsmsoglasi.com.hr
Trazi bonKako znaš da je korektna ako se nisi javio i izvidio situaciju?
Od nikoline je aktivan broj,ali nisam zvao.googlam broj od onog wellnes studia bellissima i izbaci mi neki blog sa popisom žena koje se navodno bave s ovim zanimanjem,jedan od tih brojeva je i broj od bellissime pod imenom nikolina.
sex-market ujednimo se na marketu postavljajete svoje informacije
poaljite nam svoje informacije o svom seksualnom iskustvu na dobardeal@gmail.comsex-market.blogspot.com
Blog je iz 2010. tako da sumnjam da je i jedan broj u funkciji.A po fejsu ove iz bellissime mi se čine legitimnima,nekako sumnjam da se još bave ovim zanatom.
Aktivan je, ja sam zvao i traži 1000 kn za godišnju članarinu u salonu, dalje plaćaš po usluzi i terminu.Od nikoline je aktivan broj,ali nisam zvao.
Nisam zvao ostale,dosta je to vule a i tko zna kakve su djevojke.Aktivan je, ja sam zvao i traži 1000 kn za godišnju članarinu u salonu, dalje plaćaš po usluzi i terminu.
Ako zajebeš termin, gubiš članarinu.
Jel itko zvao ostale brojeve?
Zvao sam ovaj prvi broj (Ivana) i rekla mi da sam idiot haha. Znači nula bodova.Nisam zvao ostale,dosta je to vule a i tko zna kakve su djevojke.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|