D
Deleted member 1235
Guest
Kaže pola sata prije da nazovem, ja odgovaram da sam ju jedva dobio, a ona meni uzvraća da budem uporan i poklopi mi slušalicu.I jesi dogovorio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže pola sata prije da nazovem, ja odgovaram da sam ju jedva dobio, a ona meni uzvraća da budem uporan i poklopi mi slušalicu.I jesi dogovorio
Ma de 750kn/pola sata je puno love...pa u Zg rade za 300-400 pola sataJavila mi se, izgleda da nije fejk.
750kn/pol sata, 1100ili1200kn/h
Za te pare preko granice dobiješ za cijelu nocMa de 750kn/pola sata je puno love...pa u Zg rade za 300-400 pola sata
Koje granice ? BiH ili MadjarskeZa te pare preko granice dobiješ za cijelu noc
fejk, trazi bonJel zvao tko ovu, navodno je isto iz Os: 0924013901. Vidim joj sliku na wappu da ima, ljepuskasta se cini ako je to ona, ali pitam jel imao tko iskustva s njom da ju zovem ili je fejk?
Inace link oglasa sam tu nasao http://oglasi.osijek031.com/detail.php?id=47457
Imaš ti možda neki kontakt ili info?Navodno ima neka Mona na Sjenjaku da radi za pare. Zna li netko nesto o njoj?
Nemam, zato i pitamImaš ti možda neki kontakt ili info?
Pa odakle si cuo onda za njuNemam, zato i pitam
Lik me trazio njen broj. A posto nisam cuo za nju reko pitat cu ovdjePa odakle si cuo onda za nju
PratimNavodno ima neka Mona na Sjenjaku da radi za pare. Zna li netko nesto o njoj?
Napisi iskustva sto kako gdje koliko kakva jeJa sam bio kod nje dvaput ljetos. Točnije prije 3 mjeseca.
Samo izgleda da vise ne radi500 kn pola sata, oral s kondomom, seks isto, za anal nisam pitao. Blizu 40g, malo je jača, ali prirodna, jako dobro miriše, smiješ i lizat i pička joj je prefina
Radi, jučer baš je stigla u OsSamo izgleda da vise ne radi
Jel bi htjela nesto odraditi za samo 200kn?Radi, jučer baš je stigla u Os
Tel: 064/677-677
|
|
|