Jel netko bio kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ima neko da je lajkao a da ga nisam ubacio u grupu, neka mi se javi privatnom porukom.
Znaci ne komentirati tu nego posaljite mi poruku.
Grupa ️
Ako saznaš ili probaš javiJel netko bio kod ove?
Svaka cast deda, tebi je mecka zapravo piletinaaj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv
aj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv
Treba te pimpove sjebat. To je previše bezobrazno.U zadnjih mjesec dana sami škartovi,debele,ružne,usluga katastrofa.Pimpovi ili nabavljajte bolju robu ili nemojte ništa niti dovoditi,s ovima si rušite ugled,pad prometa za minimalno 50%.
Već neko vrijeme govori gluposti. Netreba ga slušati. Nema ni jedna u Đakovu takva.Ta iz Đakova ne postoji, to ovaj piše bezveze čak rekao i ime prezime cure, sto krši pravila grupe... Ili mu je bivsa pa se zeli osvetiti
U pravu si,kada su bile samostalne,usluga je bila mnogo bolja.Kada si vidio sliku,ta te i dočekala,a sada slike nemaju veze s vezom.Treba te pimpove sjebat. To je previše bezobrazno.
Samo se ti testiraju. Postoje svakakve glasine o njoj.zašto uvijek neko piše ovdje gluposti , željka nema sidu ni nikakovu spolnu bolest , stigle ju cigare i tempo života , brzo če ona opet van , to što pišete su gluposti
Deda,javi se u telegram grupu,pozvan si kao počasni član.aj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv
Djeda, ajd u grupu…ne primamo nove vise ali ti si izuzetak.aj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv
Kolko.su ti trazili za duo posto su u zadru sadaBuraz nemoj da odem da najebem jel sigurno ?
Jesil bio
Manu sam samo jebo za 150e sat neki danKolko.su ti trazili za duo posto su u zadru sada
Jel to ona Natalia sto je bila u Rijeci? Pitao sam prije 2 tjedna dolazi li u Osijek, rekla je da ali jos ne zna kada.Stiže vam Natali danas... Pripremite pare
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|