jozotrovac
New member
Pisao sam o Merceduši a sumnjam da ima sudu al izgleda ko da je pobjegla grobaru s lopateKoja to Zeljka ima sidu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao sam o Merceduši a sumnjam da ima sudu al izgleda ko da je pobjegla grobaru s lopateKoja to Zeljka ima sidu
Ima sidu,i liječi se,provjereno .E sad tko je nju jebo vjerojatno je gadno najebo,a tko nije, mirno spava.Pisao sam o Merceduši a sumnjam da ima sudu al izgleda ko da je pobjegla grobaru s lopate
Ja sam ju jebo desetak puta i ništa mi nije ne pričaj glupostiIma sidu,i liječi se,provjereno .E sad tko je nju jebo vjerojatno je gadno najebo,a tko nije, mirno spava.
Polako,prvi simptomi se osjete nakon pet godina,a ako se ne liječi u narednih godinu dana krajJa sam ju jebo desetak puta i ništa mi nije ne pričaj gluposti
Ovo je istina sto vam covjek govori, inkubacija moze trajati cak i do 10 godina.Polako,prvi simptomi se osjete nakon pet godina,a ako se ne liječi u narednih godinu dana kraj
zašto uvijek neko piše ovdje gluposti , željka nema sidu ni nikakovu spolnu bolest , stigle ju cigare i tempo života , brzo če ona opet van , to što pišete su glupostiOvo je istina sto vam covjek govori, inkubacija moze trajati cak i do 10 godina.
Odi se ti testirati,biti će ti pametnije,osobito ako imaš ženu.zašto uvijek neko piše ovdje gluposti , željka nema sidu ni nikakovu spolnu bolest , stigle ju cigare i tempo života , brzo če ona opet van , to što pišete su gluposti
testiram se često jer neidem sam kod željke , nisam nikad niš pokupio a vjeruj , imam puno utakmica u nogama , biraj a ne srljaj , no nikad ne reci nikadOdi se ti testirati,biti će ti pametnije,osobito ako imaš ženu.
Znas broj a ne znas nista o njoj. ZanimljivoJel ko zna šta o onoj iz broda evo broj +385998420647
Nego,deda,kako ti se uopće može dići na tako nešta,ja bi se radije bacio u bunar, nego tako nešto jebo.testiram se često jer neidem sam kod željke , nisam nikad niš pokupio a vjeruj , imam puno utakmica u nogama , biraj a ne srljaj , no nikad ne reci nikad
a gle ja u mojim godinama nebiram , platim i deri , neče svaka sa smežuranim dedom ni za lovu , tak je kak jeNego,deda,kako ti se uopće može dići na tako nešta,ja bi se radije bacio u bunar, nego tako nešto jebo.
Pa koliko imaš godina?a gle ja u mojim godinama nebiram , platim i deri , neče svaka sa smežuranim dedom ni za lovu , tak je kak je
haha dva i pol puta više od tebePa koliko imaš godina?
Zanima me, da nam do kada ću moći jebavati,koja je granica.haha dva i pol puta više od tebe
Dva i pol puta,zar 80,uau,svaka čast.Zanima me, da nam do kada ću moći jebavati,koja je granica.
80 i jebač,sada si me utješio,odmah mi je lakše.Dva i pol puta,zar 80,uau,svaka čast.
aj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv80 i jebač,sada si me utješio,odmah mi je lakše.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|