zakasnio si rođeni par godina ...sada se strpi jedno 5 -6 da krene padati karijera na OFJel ima netko kontakt od karimovicke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zakasnio si rođeni par godina ...sada se strpi jedno 5 -6 da krene padati karijera na OFJel ima netko kontakt od karimovicke
A vise se nemoze do nje?zakasnio si rođeni par godina ...sada se strpi jedno 5 -6 da krene padati karijera na OF
Tebe nitko ne jebe ni 2 posto. Nisi ni jednu recenziju dao bitno da si tošao vamo zajebavati. Ne radi se o profilima i kurčevima nego o recenzijamaMa ne sramoti se vise kad i sam znas da je zavrsena tvoja karijera laznog jebaca ovdje na forumu.
Kad bude omatorilazakasnio si rođeni par godina ...sada se strpi jedno 5 -6 da krene padati karijera na OF
Haha tebi treba psiholoska pomoc.Tebe nitko ne jebe ni 2 posto. Nisi ni jednu recenziju dao bitno da si tošao vamo zajebavati. Ne radi se o profilima i kurčevima nego o recenzijama![]()
Pa istina. Mnogo nas zna nekoliko poput nje. Neke su veće fufnjare a neke i manje.fakat si dobro rekao
Barem sam neki jebać za razliku od tebe. Ti s svojih 12 nemožeš zadovoljit ni kokoš da ju jebeš. I pjetao ima veči kurac od tebe. Moj čuko čivava isto.Ma ne sramoti se vise kad i sam znas da je zavrsena tvoja karijera laznog jebaca ovdje na forumu.
Na jednom profilu imas 25 cm a na drugom 17Barem sam neki jebać za razliku od tebe. Ti s svojih 12 nemožeš zadovoljit ni kokoš da ju jebeš. I pjetao ima veči kurac od tebe. Moj čuko čivava isto.
Nisam ništa previše htio komentirati, ali evo da dam svoje mišljenje jer mi je trenutno dosadno. Oba lika, dd2 i lucifer, apsolutno nalikuju jedan na drugoga u stilu pisanja i rijetko viđenoj količini nepismenosti. Muku mučite sa ije, je, č, ć, i ostalim pavopisom. Kolika je mogućnost da baš dva frenda toliko neznaju pravopis i to na isti način, jako je mala. Neću dalje ulaziti u raspravu, al sam i ja 99% siguran da je to jedan te isti lik u svojoj zemlji fantazije. Ostavljam tih 1% da sam pogriješio. U svakom slučaju, boli me kurac hoće li dalje živjeti u paralelnom svijetu velikog jebača ili neće.Barem sam neki jebać za razliku od tebe. Ti s svojih 12 nemožeš zadovoljit ni kokoš da ju jebeš. I pjetao ima veči kurac od tebe. Moj čuko čivava isto.
Luci de reci mi molim te koju si ti njegovu malu izjebo i svršio u njuBarem sam neki jebać za razliku od tebe. Ti s svojih 12 nemožeš zadovoljit ni kokoš da ju jebeš. I pjetao ima veči kurac od tebe. Moj čuko čivava isto.
uglavnom sve druge su vece od nje ...u krevetu mislim bolje....ocjena 1-10 ...max ali max 5...tak oda kolege koji nisu opalili ne propustaju puno....puno bolja iskustva sam imao sa brazilkamaPa istina. Mnogo nas zna nekoliko poput nje. Neke su veće fufnjare a neke i manje.
Josipa nije nikakva, ako će mo iskreno. S njom sam bio još dok je išla u ekonomsku, imala je oko 19 godina. I sex je bio ok ali ništa specijalno. Sad je puna silikona i skroz mi je odbojna.uglavnom sve druge su vece od nje ...u krevetu mislim bolje....ocjena 1-10 ...max ali max 5...tak oda kolege koji nisu opalili ne propustaju puno....puno bolja iskustva sam imao sa brazilkama
i tada i sada je max 5Josipa nije nikakva, ako će mo iskreno. S njom sam bio još dok je išla u ekonomsku, imala je oko 19 godina. I sex je bio ok ali ništa specijalno. Sad je puna silikona i skroz mi je odbojna.
Jel tebi od njih dvojice stvarno izjebao curu? Jer koliko sam čitao, isto malo i proučio tebi je kao lucifer izjebo od prijatelja curu. Ili sam u krivu?I ova dva genijalca nikada nisu u isto vrijeme na forumu hahah
dovoljan mi je dokaz da je ddd2 jednom rekao da je njegov kurac na slici a jednom je rekao da nije
Ma i nije bitno ali cisto treba pripaziti na njegove recenzijw jer je svaka uska i svaka cvili,vristo i svasta nesto
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|