HahaSlažem se baš i ja htio sad to reči
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahaSlažem se baš i ja htio sad to reči
Meni se čini da ti odeš kod svake, iskreno išao i bi ja da džep može pratitiOčito da slabo obilazite.
Mogao sam novi auto vozit koliki sam ostavio djevojkama,život je jedan ,nije mi žao!Meni se čini da ti odeš kod svake, iskreno išao i bi ja da džep može pratiti
Da ti ja obijasnimAjde mi sad objasnite kako je Pistaco otišao kod Brune i ona ga docekala, a malo prije njega je Povratik isto otišao kod Brune i Nanda ga dočekala
Valentina, najsigurnija opcija.Ee,ajmo jednu dobru preporuku za večeras,vidim super recenzije i sve al dajte pravi tip,može i inbox,tnx
Super!Cura sa slike, cijena sa stranice. Ista kao na slikama, visoka nekih 180, dupe utegnuto, cijela je utegnuta, cijela prirodna, usne mekane. Hj odličan, bj bez odlično.
Tko se zaželio fit cure kao sa si ju pokupio u teretani, preporuka.
a vidi kad je cura 180 nije bas za svakoga, ovi od 165 se pored nje osjecaju kao patuljci. sve bi to bilo puno bolje i jednostavnije i za njih i za nas da marketing nije missleading. ionako kazu da nemaju problema sa pronalaskom klijenata tako da ne znam cemu toSuper!
Ne kužim zašto na profilu ostave cca 1,65m, a na whatsup slika druge žene s djetetom...
Jebo ih marketing...
Zovem vec par dana ali nema odgovora... jel netko bio?
Putena opet u osijeku ?
Zamisli dođe neko od 165 cm ova otvori vrata a pogled gore i kaže uf šta je ovo jebote.a vidi kad je cura 180 nije bas za svakoga, ovi od 165 se pored nje osjecaju kao patuljci. sve bi to bilo puno bolje i jednostavnije i za njih i za nas da marketing nije missleading. ionako kazu da nemaju problema sa pronalaskom klijenata tako da ne znam cemu to
Hahha cek cek malo. Znaci nitko ne primjecuje da je ovaj ddd2 stavio tudu sliku na svoju profilnu i lazno se reklamira da ima kurac 25 centi znaci sigurno iza profila stoji malokitas sa 8 cm koji se boji zena pa ovdje bilda ego
Koga briga, ima ih nekoliko koji se hvale sa velikim kitama i stave kite sa neta na profilnu. To ne znaci da imaju malu kitu, a možda su stvarno isfrustrirani pa da barem virtualno ljudi misle da imaju veliku kitu. Ako je tako, to su ozbiljne frustracije. U svakom slučaju potpuno nebitno. Ovaj forum se ionako vrti oko fantazija, tako da idemo dalje.Hahha cek cek malo. Znaci nitko ne primjecuje da je ovaj ddd2 stavio tudu sliku na svoju profilnu i lazno se reklamira da ima kurac 25 centi znaci sigurno iza profila stoji malokitas sa 8 cm koji se boji zena pa ovdje bilda ego
Vjeruj mi da vidiš ti tu njegovu kitu od 8 cm onesvjestio bi se. I još kad čuješ u sobi pored kako cura cvili žališ što nisi poneo bubnjiče za uši. Da ne govorim trio neizbježno je jebat ili u šupak ili u usta jer znaš da će pičku razvalit i da satima neće se vratit u prvobitno stanje.Hahha cek cek malo. Znaci nitko ne primjecuje da je ovaj ddd2 stavio tudu sliku na svoju profilnu i lazno se reklamira da ima kurac 25 centi znaci sigurno iza profila stoji malokitas sa 8 cm koji se boji zena pa ovdje bilda ego
Bill 12 da li je ta dvanaestka pokazivatelj koliko imaš godina ili koliko ti je pimpek dug?Vjeruj mi da vidiš ti tu njegovu kitu od 8 cm onesvjestio bi se. I još kad čuješ u sobi pored kako cura cvili žališ što nisi poneo bubnjiče za uši. Da ne govorim trio neizbježno je jebat ili u šupak ili u usta jer znaš da će pičku razvalit i da satima neće se vratit u prvobitno stanje.
Ja barem ne lazem za svoju velicinuBill 12 da li je ta dvanaestka pokazivatelj koliko imaš godina ili koliko ti je pimpek dug?
Ne znam covjeka osobno ali ako koristis tudu sliku velike kite sori ali to izgleda ko da imas malogVjeruj mi da vidiš ti tu njegovu kitu od 8 cm onesvjestio bi se. I još kad čuješ u sobi pored kako cura cvili žališ što nisi poneo bubnjiče za uši. Da ne govorim trio neizbježno je jebat ili u šupak ili u usta jer znaš da će pičku razvalit i da satima neće se vratit u prvobitno stanje.
A ti si njegov odvjetnik, ili imate dupli racun ovdje?Vjeruj mi da vidiš ti tu njegovu kitu od 8 cm onesvjestio bi se. I još kad čuješ u sobi pored kako cura cvili žališ što nisi poneo bubnjiče za uši. Da ne govorim trio neizbježno je jebat ili u šupak ili u usta jer znaš da će pičku razvalit i da satima neće se vratit u prvobitno stanje.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|