OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

željka mercedes je malo preluksuzna za grad poput os, čudno da se toliko zadržala. niš, uživajte kad vam je bog dao.

Rezervirana za 30.
Jel bio tko?
Bio ja. Izgleda više manje kao na slikama. Super guzica. Stan je ok. Malo se čuje, kao da se nije oprala nakon lika prije mene. Silikoni ( ko voli nek izvoli). Handjob kao da štema pločice. Nezainteresirana, pasivna, loše glumi. Previše para za ništa, po mom mišljenju. Eto jedino mogu prekrižiti brazilku s popisa. Najviše me obradovalo što sam našao 20 kuna ispred njene zgrade. Ocjena 2/5

Bio ja. Izgleda više manje kao na slikama. Super guzica. Stan je ok. Malo se čuje, kao da se nije oprala nakon lika prije mene. Silikoni ( ko voli nek izvoli). Handjob kao da štema pločice. Nezainteresirana, pasivna, loše glumi. Previše para za ništa, po mom mišljenju. Eto jedino mogu prekrižiti brazilku s popisa. Najviše me obradovalo što sam našao 20 kuna ispred njene zgrade. Ocjena 2/5
Koliko si platio?

Jel prica engleski?

Pozdrav ljudi
Mislio sam skoknut ovih dana u mađu na akciju
Ali me interesira nešto drugo
Prije 2 godine sam bio u Njemačkoj i sad unazad 2 godine nisam prelazio granicu nikako
A trebao bi ili nebi trebao to nisam siguran pošto mi nitko ništa nije javljao imati nekih dugova u Njemačkoj
Pa ne znam dali mi to predstavlja problem prilikom prelaska granice u mađu ?

Pozdrav svima
Da se vratimo mi na naš Osijek i okolicu na naše slavonke i baranjske da im pružimo podršku u ovom vodama da u godini koja slijedi imamo pice ko salate sretno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh