Ma drlog brate,smrdi,stalno gunđa neš na Rumunjski,totalno ne zainteresirana,pokupio se i osoŠta je bilo, razmišljao sam da odem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma drlog brate,smrdi,stalno gunđa neš na Rumunjski,totalno ne zainteresirana,pokupio se i osoŠta je bilo, razmišljao sam da odem
Već dugo vremena je na forumu pa mislim ako je netko bio i ako je neka dobra milf da ju kresnemAko se dobro sjećam ta cesto daje oglas, vuce mi na neku mamu kojoj fali kurca kad muz radi, uvijek je u nekim terminima kad bi dijete trebalo biti u skoli ili na treningu a muz radi. I Jos nema prostor
Bio sam kod Hot Anne u jesen 2022 kad je bila kod nas, bila je tu i ljeto 2023. ali ne u Osijeku vec je znala aktivirati oglas u Zagrebu i Splitu na par dana. Nije Costa Rica nego Puerto Rico ali slazem se da je super.Već dugo vremena u Osijeku nikakav izbor neznam jel se sječate one hot Anne iz costa rice žensta je bila prava bomba sad gledam na reviews i vidim je pod imenu Juli Ferrari al profil joj je nedostupan.
Baš bi volio da opet dođe kod nas ona a i Viki Ginger.
Ja sam isto bio gledo onda po forumu za nju čuo sam isto nekih glupavih komentara al sam ju odlučio kontaktirat dala je i da se vidimo preko videopoziva što je bilo super jer kod ovih nemožeš ništa preko videopoziva jer nisu one uglavnom na telefonu nego njihov jajan.Bio sam kod Hot Anne u jesen 2022 kad je bila kod nas, bila je tu i ljeto 2023. ali ne u Osijeku vec je znala aktivirati oglas u Zagrebu i Splitu na par dana. Nije Costa Rica nego Puerto Rico ali slazem se da je super.
Sjecam se da je bilo budala tu na forumu koji nisu ni bili kod nje a pisali gluposti neke tu.
Ženska je dobra ili ima full usku picu i nije mi dala da ju nabijam jedino mi je to problem bioVeć dugo vremena u Osijeku nikakav izbor neznam jel se sječate one hot Anne iz costa rice žensta je bila prava bomba sad gledam na reviews i vidim je pod imenu Juli Ferrari al profil joj je nedostupan.
Baš bi volio da opet dođe kod nas ona a i Viki Ginger.
Ono sto je tebi usko mozda ostalima nijeŽenska je dobra ili ima full usku picu i nije mi dala da ju nabijam jedino mi je to problem bio
Raširi se to kasnijeOno sto je tebi usko mozda ostalima nije
Da se nadovezem na ovo,nije ni meni dala da ju nabijamŽenska je dobra ili ima full usku picu i nije mi dala da ju nabijam jedino mi je to problem bio
To se i ja pitam samo ove brazilke dolaze a prije je bilo nekad i ruskinja i ukrainkiZašto kod nas ne dolaze malo Ruskinje i Ukrajinke?
Misliš na ovuJel netko nekad uspio dogovoriti s ovom maserkom nešto?
Osobni kontakti | Oglasnik.hr - Oglasnik.hr
Najveća ponuda oglasa iz rubrike osobni kontakti. Pregledaj oglase na Oglasnik.hr i pronađi osobni kontakt koji želiš.www.oglasnik.hr
Više im se sviđa Zagreb i SplitZašto kod nas ne dolaze malo Ruskinje i Ukrajinke?
To se i ja pitam samo ove brazilke dolaze a prije je bilo nekad i ruskinja i ukrainki
Bas na tuMisliš na ovu
Atraktivna crnka 33 g.
Atraktivna crnka 33 g. pruža opuštajuću sportsko medicinsku masažu. Dolazak u moj prostor. Nazovite s povjerenjem.…www.oglasnik.hr
Probaj otić neće te valjda pojestBas na tu
Po meni bolje ne. Osijek poplavi sa 20-30 fake profila (po iskustvima drugih nikad ne bude ženska iz slika), iza svega bude 1 ili 2 ženske, često gaboriTo se i ja pitam samo ove brazilke dolaze a prije je bilo nekad i ruskinja i ukrainki
Okreneš se i odešPo meni bolje ne. Osijek poplavi sa 20-30 fake profila (po iskustvima drugih nikad ne bude ženska iz slika), iza svega bude 1 ili 2 ženske, često gabori
Ma ne bojim se nje, nego dopisivali se, i onda se vise ne javljaProbaj otić neće te valjda pojest
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|