Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jutro, čuješ a njom ili ,si proćito na forumu.. Jer je i meni nešto napomenila da joj je tu ok.. ali nije ništa potvrdilaDobio sam informaciju da bi Viki Ginger uskoro opet trebala doć u Osijek
Pito sam je jučer jer dolazi opet u Osijek rekla mi je da planira doć opet u devetom mjesecujutro, čuješ a njom ili ,si proćito na forumu.. Jer je i meni nešto napomenila da joj je tu ok.. ali nije ništa potvrdila
odlićno.. jesi bo kod nje sada kad je bila ne davno.. jel tako da je još ljepša uživo.. Ja skoro zaljubioPito sam je jučer jer dolazi opet u Osijek rekla mi je da planira doć opet u devetom mjesecu
Bio sam prošle godine sa njom nažalost nisam sad bio jel sam bio u Dubrovniku i taman kad sam se vratio ona je ošla. Ali mala je stvarno komad jedva ćekam da ju opet vidim. Mogo bi čak cijelu noć sa njom uzetodlićno.. jesi bo kod nje sada kad je bila ne davno.. jel tako da je još ljepša uživo.. Ja skoro zaljubio
Kakva je mala? Domaća ili strana? Vidim da ste svi oduševljeniDobio sam informaciju da bi Viki Ginger uskoro opet trebala doć u Osijek
BrazilkaKakva je mala? Domaća ili strana? Vidim da ste svi oduševljeni
Nisam čuo, al brate 5 kuna koji kurac hahaha. Ona nije kurva nego humanitarni aktivist. Svima, a ne samo njimaBila je jedna mala koja je pušila kurac za 5 kuna u EMŠI jel zna netko više o njoj?
Je bila je jedna mala koja je pučila tamo za užinu praktikiNisam čuo, al brate 5 kuna koji kurac hahaha. Ona nije kurva nego humanitarni aktivist. Svima, a ne samo njima
Volio bih je barem vidit na šta ličiJe bila je jedna mala koja je pučila tamo za užinu praktiki
Buraz mi je bio reko da je dobra bila ali je bila nimfomanka voli kurac više nego ištaVolio bih je barem vidit na šta liči
Nez ni ja nažalost dobro bi blilo da mi neka sad isprazni jajaSvaka čast, nego jel znaš neku za pušenje iz Os i okolice? Dosadno mi je nešto
I tata bi sineDe jel ima neka cura u Osijeku koja je voljna barem da puši nek mi se javi u inbox
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|