Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga moja, svi bi oni za dzabeNe kuzim vas.
Već tjednima svi ispituju kad ce doc, ima kakvih novosti i sl.....
Sad kad je došla sad vam je problem u cijeni , a imate otvorene ruke i maštu sa njom ili njima.
Na ege-e su cijene za jednu 200 plus ako zelis anal još barem 50 ili 100.
Di je sad odjednom problem?
Ne bi, ako bi se ispoštovao dogovor.Draga moja, svi bi oni za dzabe
Javila uslove javila sve sto treba ,ko god je pisao dobio je odgovor tako da kameleonu ne znam o cemu pricas?Ne bi, ako bi se ispoštovao dogovor.
Dogovorimo se, i onda se ne javiš.
Mislio sam na Eriku.Javila uslove javila sve sto treba ,ko god je pisao dobio je odgovor tako da kameleonu ne znam o cemu pricas?
A šta tebe zabole ako neko kaže svoje mišljenje?Ne smije se komentirati ako je usluga goli kurac a cijen visoka?dečki nerazumijem vas kojima je to sve puno ako nemaš para za jebacinu desnu ruku i trljaj…neznam zasto se uopće i javljate čitam za jebacinu??
Ma da naj jače nemaš para ajde nemoj da sereš o parama argument bez osnove ko kome da se pravda o parama jednostavno sve je ovo s davanjem išlo malo previsokodečki nerazumijem vas kojima je to sve puno ako nemaš para za jebacinu desnu ruku i trljaj…neznam zasto se uopće i javljate čitam za jebacinu??
Smisao ovoga je da se podjeli neki kontakt i komentar od neke kod koje si bio…ali ugleda da si glup ko k***c…Ma da naj jače nemaš para ajde nemoj da sereš o parama argument bez osnove ko kome da se pravda o parama jednostavno sve je ovo s davanjem išlo malo previsoko
Ima tu svega i svako može reći svoje mišljenje zato je valjda smisao ovog
A ne nema đaba ni u stare babe ja mislim da upravo takvi koji su "puni para ,mogu jebat 2 sata imaju kurac ko magarac" kritikuju svakoga ko napiše nešto u vezi komada najmanje to i koriste
Svakako kome cijene odgovaraju široko im polje ,meni ne i nastojim skinuti
Prijatelju ti valjda znas najbolje…pozdravA šta tebe zabole ako neko kaže svoje mišljenje?Ne smije se komentirati ako je usluga goli kurac a cijen visoka?
Draga Erika ja bi radije s tobom nego s ovim dvije iz susjestva
Al me nasmija..i tata bi sineI tata bi sine Erika slobodno se javi za dogovor u inbox
Al me nasmija..i tata bi sine
Odgovaram, al brate , primit 43 emaila u sat vremena, pa stvarno nema smislamogla bi odgovarati na mailove
Tel: 064/677-677
|
|
|
|