OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav kolege!

Tražim preporuku: da li otići kod ove silikonjare Yanne ili kod Kyare?
Nekako mi vuče prije otici kod Kyare recenzija radi a opet sa druge strane obožavam dobre sise nebitno prave/umjetne.

Bio sam kod ove
Ista butra kao i ovaj profil
A i ovaj

120 za pola sata i bome jebo sam i bolje za 0 eura.

Mal sam ali sam kurat i bome ko da sam bacio hrenovku u hangar.
Manje vise razocaran sam posto me upozoravala na buku svake pola minute. Ja se zalaufam a ona kao ššš nemoj cut ce apartman pored. Neprica engleski nego samo preko google translate.

Zali boze para. Htio sam ic na onu plavu Yannu ali ona je vec osla za Split.

Jedino sta mi je dala je da joj unistim usta prvih 10 minuta al kasnije kad sam opet iso nije dala. Sise su umjetne ali vidi se da je doktor bio brazilac nista posebno. Nesta malo je ona bila top ali to sto je bila zali boze.

Bio sam kod ove
Ista butra kao i ovaj profil
A i ovaj

120 za pola sata i bome jebo sam i bolje za 0 eura.

Mal sam ali sam kurat i bome ko da sam bacio hrenovku u hangar.
Manje vise razocaran sam posto me upozoravala na buku svake pola minute. Ja se zalaufam a ona kao ššš nemoj cut ce apartman pored. Neprica engleski nego samo preko google translate.

Zali boze para. Htio sam ic na onu plavu Yannu ali ona je vec osla za Split.

Jedino sta mi je dala je da joj unistim usta prvih 10 minuta al kasnije kad sam opet iso nije dala. Sise su umjetne ali vidi se da je doktor bio brazilac nista posebno. Nesta malo je ona bila top ali to sto je bila zali boze.
ta 3 oglasa na slikama su sve razlicite, i ta kod koje si ti bio jel uopce jedna od njih ili je to totalno druga

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh