Marco
Active member
upavo kupio danas kamgru od BrkoskDogovor lak , usluga tesko za opisat kao i cijena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upavo kupio danas kamgru od BrkoskDogovor lak , usluga tesko za opisat kao i cijena
Kako je bilo? Opiši malo. Jeli puši bez? Jeli da stopala lizati? Imali li CIM?Kupio i ja od njega, bez zamjerki, brz dog. Sve bilo kako pise, samo mi prigovarao sto sam ksnio 5 min .
wtf?Kako je bilo? Opiši malo. Jeli puši bez? Jeli da stopala lizati? Imali li CIM?
Iz povjerljivih izvora znam da dolazi top picka u Osk, od 14. ovdje u Osk ostavim broj taj petak, pa se dogovarajte
Imas tam preko puta kbc kod faksa ja i cura idemo tamo cestoDi u Osk ima parkinga, a da je mracno i bez kamera?
Ostavi kontaktNeočekivano slobodno noćas u 2, anyone?
Jel to ona sa badooaJel ibojka jos aktivna
Da ta sa badooaJel to ona sa badooa
Nisam znao da naplacuje al znam da ju je neko spominjo tu da ju je jebo
Alo stručnjak, sama je napisala tu na forumu da dolazi. Neš ti povjerljivog izvoraIz povjerljivih izvora znam da dolazi top picka u Osk, od 14. ovdje u Osk ostavim broj taj petak, pa se dogovarajte
Sam nek ona dodje xdAlo stručnjak, sama je napisala tu na forumu da dolazi. Neš ti povjerljivog izvora
Imas tog ti jos ?Ma sve znas ahah zahvaljuci njoj prodo skoro svu kamagru sto jos imam
Sa kolegicom dolaziSam nek ona dodje xd
Sta je sine, puška zatajila?Imas tog ti jos ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|