to apsolutno sada nije bitno...bitnije je tko je usrao i kako i zasto......i onda se cude kad nema ...A kakve su bile cijene kakva je bila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to apsolutno sada nije bitno...bitnije je tko je usrao i kako i zasto......i onda se cude kad nema ...A kakve su bile cijene kakva je bila
O bozeNaš" kolega" , pičkica od 120-130 kila se lažno predstavio kao policajac, bio nasilan i htio curu dignuti na foru pa joj kao zaplijeniti novce.
Međutim ova ga skužila i ona pokušala zvati policiju. Malo su bili bučniji pa su susjedi iz okolnih stanova izašli pa se smeće povuklo suha kurca i praznih djepova.
?A jel ima neka druga u os i okolici?
sada da radi kako treba par dana pa ce se ponuda azurirati...cisto sumnjam da pimpovi to prate redovito kao miEvo meni se spojilo na EGE.. ima opet hrpa ukrajinki i ruskinja i safira.
Ove Kolumbijke nema
Ako oce jebat a nema love nek se javi ja ću mu platit. Slobodno neka se javi. Da ne jebe nas ostale. Pozdrav krkanluku.Pa doživila je neugodnost od nekog našeg "kolege" s ovog Foruma.
Debil nad debilima.
Moraš stvarno biti smrad za napraviti nešto tako.
Bila avion. Topop. Imaš moju Recenziju. Obiso sam ih hrpu. Najbolja treba meni do sad. Mala zmaj.A kakve su bile cijene kakva je bila
Kako da vidim tu tvoju recenzijuBila avion. Topop. Imaš moju Recenziju. Obiso sam ih hrpu. Najbolja treba meni do sad. Mala zmaj.
Ako bude kakav bon trazila...prevara 100 %, to odmah onda brises, pare tek kad vidis malu...meni iskreno prejeftino i ko navlakusa zvuci....probaj pa saznajSexy mlada brineta Osijek
Mlada brineta ispunjava tvoje želje samo whatsapp: +385977423270 Ne gubite mi vrijeme, ja radim svoj posao ozbiljno i…www.oglasnik.hr
De mi za ovu reci ja joj poslo poruku ona rekla moue noc 1300 pare kad dodem kod nje i poslala mi par slikica dal otic ili je prijevar?
bon traži, sve , koje su postavile oglas traže bon ..Ako bude kakav bon trazila...prevara 100 %, to odmah onda brises, pare tek kad vidis malu...meni iskreno prejeftino i ko navlakusa zvuci....probaj pa saznaj
Nije istina ima ih i koje nisu bonovi ja sam sa jednom iz Splita bio našao sam je preko poLjudi.. PO kad je u pitanju bilo sto izvan ZG su bonovi...
Netko kontaktirao ? I mene zanima
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|