perzival
Member
Bas je smijesnoMoze broj,i odakle je ona
Bas je smijesno ja sam ve dogovorio sa Yasmin 1 sat zena avionMoze broj,i odakle je ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas je smijesnoMoze broj,i odakle je ona
Bas je smijesno ja sam ve dogovorio sa Yasmin 1 sat zena avionMoze broj,i odakle je ona
Imaš broj na EGE i tu dogovaraš vjerovatno sa nekim operaterom i tu dogovori sve detaljno šta želiš da ne bi bilo kasnije još+. Cura je stvarno preslatka brazilka. Slike jesu fotošopirane ali uživo je dosta ljepša. Jedini problem je komunikacija jer ne govori ništa osim portugalskog ali se vrlo vješto služi translateom i trudi se. Pazi se naplaćuje sve dodatno što nisi dogovorio. Usluga je OK. Oral bez , odnos sa. Guzu mi nije dala jbg... Sat je sat , ne krade minute.Sve u svemu kvalitetna cura ako netko voli te latino djevojke al pazi se još jednom da naglasim da sve što nisi dogovorio u cijeni dodatno će ti naplatiti a tako slatkoj curi je teško odolitiMoze broj,i odakle je ona
Hvala roki sve to znam,bio sam sa puno tih cura i upocetku sam popusio jerbnisam citao usluge,sad sam pametniji,vec imam dogovor u 13: 30h danas,sve osim anala,znaci mala je bomba?? To volim cutiImaš broj na EGE i tu dogovaraš vjerovatno sa nekim operaterom i tu dogovori sve detaljno šta želiš da ne bi bilo kasnije još+. Cura je stvarno preslatka brazilka. Slike jesu fotošopirane ali uživo je dosta ljepša. Jedini problem je komunikacija jer ne govori ništa osim portugalskog ali se vrlo vješto služi translateom i trudi se. Pazi se naplaćuje sve dodatno što nisi dogovorio. Usluga je OK. Oral bez , odnos sa. Guzu mi nije dala jbg... Sat je sat , ne krade minute.Sve u svemu kvalitetna cura ako netko voli te latino djevojke al pazi se još jednom da naglasim da sve što nisi dogovorio u cijeni dodatno će ti naplatiti a tako slatkoj curi je teško odoliti
I sad se dogovaras direkt sa njom preko whatappa i tako isto i sa ostalimaHvala roki sve to znam,bio sam sa puno tih cura i upocetku sam popusio jerbnisam citao usluge,sad sam pametniji,vec imam dogovor u 13: 30h danas,sve osim anala,znaci mala je bomba?? To volim cuti
Meni je skratila malo (10min po procjeni) ali je sama ponudila da svršim u usta tako da smatram da smo kvitImaš broj na EGE i tu dogovaraš vjerovatno sa nekim operaterom i tu dogovori sve detaljno šta želiš da ne bi bilo kasnije još+. Cura je stvarno preslatka brazilka. Slike jesu fotošopirane ali uživo je dosta ljepša. Jedini problem je komunikacija jer ne govori ništa osim portugalskog ali se vrlo vješto služi translateom i trudi se. Pazi se naplaćuje sve dodatno što nisi dogovorio. Usluga je OK. Oral bez , odnos sa. Guzu mi nije dala jbg... Sat je sat , ne krade minute.Sve u svemu kvalitetna cura ako netko voli te latino djevojke al pazi se još jednom da naglasim da sve što nisi dogovorio u cijeni dodatno će ti naplatiti a tako slatkoj curi je teško odoliti
jesam, ali treba dan da odgovori, kao 600 je b2b i 700 sveMasaža
Isključivo u svom prostoru Grad Crikvenica dogovori putem aplikacije whatsappwww.oglasnik.hr
Jel se javio njoj tko?
Fake.Uhvatio je u muljanju.Kaže stanuje u ulici Borova ( Industrijska zona )blizu Lesnine.Onda kao zajebala se u Bračkoj ulici.Masaža
Isključivo u svom prostoru Grad Crikvenica dogovori putem aplikacije whatsappwww.oglasnik.hr
Jel se javio njoj tko?
Jesi bio kod Yasmin? Kakva jeBas je smijesno
Bas je smijesno ja sam ve dogovorio sa Yasmin 1 sat zena avion
Ne bio sam kod Mellise mala predivna ljepsa nego na slici tjelo bozice,totalno se predala svrsili smo skupa tjnona je prva a onda je meninpusila i svrsio u usta joj sve bez doplate,nisam mogao vjerovati da se to desava dodje mi da opet odem...preporucujujemJesi bio kod Yasmin? Kakva je
Mellisa je do petka u Osijeku gunduliceva ulica 1300kn sat necete pozaliti mala je ludaNe bio sam kod Mellise mala predivna ljepsa nego na slici tjelo bozice,totalno se predala svrsili smo skupa tjnona je prva a onda je meninpusila i svrsio u usta joj sve bez doplate,nisam mogao vjerovati da se to desava dodje mi da opet odem...preporucujujem
Cak je i ona svrsila pocela je na brazilskom mumljatina iz pice curi voda odmah sambga nastavio nabijati i vikala je mio dio..da nemoram na put isao bi i danasNe bio sam kod Mellise mala predivna ljepsa nego na slici tjelo bozice,totalno se predala svrsili smo skupa tjnona je prva a onda je meninpusila i svrsio u usta joj sve bez doplate,nisam mogao vjerovati da se to desava dodje mi da opet odem...preporucujujem
Potvrđujem sve navedenoMellisa je do petka u Osijeku gunduliceva ulica 1300kn sat necete pozaliti mala je luda
Poznajm ju jajel poznaje tko kakvu Laru Horvat iz Osijeka?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|