OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

imas malo na forumu od nje...sto sam nasao oko tog profila da znaju biti dvije zenske u igri pa nisi siguran kod koje ces doci...
Da se uključim, bio kod dotične u ponedeljak , ona je sa slika , čak uživo i bolja ...mali bonbončić sa velikim silikonskim sisama (ne vide se ožiljci), lagan dogovor , malo čekanje oko ulaza u zgradu.
Lijep čist apartman, klimatiziran , daje čist ručnik , ona sređena , mirišljava.
Malo govori engleski ,ali sve razumije .Surađuje ,trudi se , oral sa gumicom, akcija ok , može 2x za sat vremena, između nekakva masaža ..uglavnom vrijedi 1300 za 1h

Da se uključim, bio kod dotične u ponedeljak , ona je sa slika , čak uživo i bolja ...mali bonbončić sa velikim silikonskim sisama (ne vide se ožiljci), lagan dogovor , malo čekanje oko ulaza u zgradu.
Lijep čist apartman, klimatiziran , daje čist ručnik , ona sređena , mirišljava.
Malo govori engleski ,ali sve razumije .Surađuje ,trudi se , oral sa gumicom, akcija ok , može 2x za sat vremena, između nekakva masaža ..uglavnom vrijedi 1300 za 1h
Hvala za info. Oral s gumicom? Piše da može bez....hm...

Nažalost nije , Ovi svi oglasi gdje je cijena 2000 ili 300 su Jedna te ista osoba -
Oglasi 5-6 oglasa a samo jedna osoba i iskreno Ne vrijedi te novca , ja se upecao jedanput ...ovo joj je već 3-4 put da to radi i dolazi u Osijek :(
de molim te kako si se na to upecao...cim vidim dodatna usluga 500 eu nema potrebe to vise ni gledati

jel zna netko sta o ovoj...vec je dugo u os

jel zna netko sta o ovoj...vec je dugo u os
Meni nikada nije odgovorila na poruke od kada se pojavila (više od mjesec dana). Poslao sam dvije/tri...
Pogledajte ispod imena što piše. A piše:
Last seen online: 13.6.2022.
Ona ode, prošli mjesec.
Savjet. Pratite ZG. Tu slete pa počnu. A kad žena dođe u Osijek...

Nažalost nije , Ovi svi oglasi gdje je cijena 2000 ili 300 su Jedna te ista osoba -
Oglasi 5-6 oglasa a samo jedna osoba i iskreno Ne vrijedi te novca , ja se upecao jedanput ...ovo joj je već 3-4 put da to radi i dolazi u Osijek :(
Kako upratiš? Osim po cifri da su iz istočne Europe?

Ja sam jednoj u Zg rekao da dođe u Osijek, grad od 100k, solidna potražnja ponuda nikakva...

Sad koliko me razumila :D

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh