Onlyfans djevojke

Kada se pokrene sud za autorska prava niko ni jednu kreatorku nece pitati o placanju poreza jer to nije tema tog suda nego ce pitati o pretrpljenoj steti
Ne postoji sud za autorska prava, postoje samo osnovni i viši sudovi. Parnice idu u osnovni nadležni sud ili u prekršajni sud.
niko ni jednu kreatorku nece pitati o placanju poreza jer to nije tema tog suda nego ce pitati o pretrpljenoj steti...
Vidi se da nikada nisi bio ni na jedno suđenje. Neće da je pita sudija, već će advokat odbrane da zahteva da se utvrdi da li je platila porez i da pokrene to pitanje, to se tako radi namerno kako bi se tužiteljka naterala da odustane od tužbe. Sud mora da prihvati taj zahtev i da od onlyfansa zvanično zatraži podatke i od poreske uprave. Jer da bi se razmatralo da li si ti oštećen, sud prvo mora da utvrdi da li ti posluješ legalno ili na divlje. Kako neko ko radi pranje novca i utaju poreza može da traži odštetu za bilo šta. A sve i da sud nekim slučajem odbije zahtev i da kaže nećemo time da se bavimo jer nije tema ove parnice, mora da te uputi na kontra tužbu i moraju da zatraže od poreske policije da izvrši kontrolu njene firme, jer se radi o krivičnom delu koje se goni po službenoj dužnosti. Dok je sa druge strane deljenje of klipova prekršajno delo koje se ne goni po službenoj dužnosti. Plus sve da sud nekim čudom sve tvoje zahteve odbaci , tvoj advokat može da podnese kontra tužbu, a čak ne mora ni to jednostavno odete u poresku policiju i kažete ja sam Pera Perić došo sam da prijavim onlyfans kreatorku Jecu Jecic jer imam osnovane sumnje da se bavi pranjem novca i utajom poreza, zahtevam da poreska policija izvrši kontrolu njene firme i da istraži tokove novca. I ti kada to uradiš poreska policija mora da postupi po prijavi.
A i ove budalastine sto si napisao za "pranje para" u to veruje samo dete od 5 godina ...
Kreatorka na svoj licni racun isplacuje novac a ne moze na racun firme nikako isplacivati i na osnovu toga kakva je faktura stigne ona placa porez na to u zavisnosti u kojoj drzavi zivi pa to moze varirati od 10-35% poreza ..
Prvo degenu jedan nemoj na taj način da mi se obraćaš, ako si debil i ne znaš da polemišeš nemoj da mi pišeš ništa. A drugo ti si taj koji lupa gluposti jer nemaš dve blage veze sa životom. Ako novac isplaćuješ na svoj lični račun porezi i doprinosi ti ispadaju preko 50% od zarade. Evo svih poreza i doprinosa koji moraju da se palte.
  • Doprinos za mirovinsko osiguranje: 10%.
  • Doprinos za zdravstveno osiguranje: 7,5%.
  • Porez na dohodak: 20% na osnovicu (nakon odbitka doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje).
  • Prirez: Na porez na dohodak, koji zavisi od prebivališta (npr. u Zagrebu 18%).
A drugo napisao si da ne može na račun firme, o da može i sve više onlyanserki otvara firme i novac podižu preko firme, da bi muvale i podizale novac na nezakonit način. A to što ti ne znaš da može novac sa onlyfansa da se podiže preko firme to je druga stvar. Bilo kako da podiže novac, da li kao fizičko lice ili kao firma, ako se novac podiže legalno porezi i doprinosi su preko 50%. Javan je tajna da 99% onlyfanserki podiže novac na nelegalan način. E to može sve dok te neko ne prijavi, a onda idu lisice na ruke, a ja ću da platim 200 eura kaznu što sam delio klip nije problem i to ako nekim čudom uspeš da dokažeš da klip već niije postojao na internetu i na nekim stranim forumima. Jer ako ja nisam došao i skinuo sa tvog onlyfansa, nego sa interneta gde se klip slobodno delio nema dela. Ne postoji sud koji može da te osudi. Jebiga možda to nije pravedno, ali je tako.

Da u pravu.to su gluposti da ti kreatori moja prati novce ili takve gluposti.glavni i najveci porez za te onlifans sadrzaje je taj pdv koji onlifans naplacuje na cijenu sadrzaju koji trazi kreator.npr ako je pretplata 10 to je nama vidljivo a kad se odlucimo uplatit tih 10 automatski se uvecava za pdv i nije 10 nego 12.5 sto je i vidljivo u obavjesti prilikom placanja.taj porez zadrzava onlifans u placa ga drzavi u kojoj je u ovom slucaju unedinjenom kraljevstvu.kreatoru ostaje da placa porez na dobit koni je kod nas do 1.000.000 eura dobiti 10 posto a iznad milju 18 posto tako da nestoji njegova tvrdnja da kreatori moraju nekom prebacivati novce a taj ima te novce vracati oprane i pri tome zadrzavaju 10 posto.nije to brate narko biznis
A ti si još i gluplji od ovog nevaspitanog gore. Pre nego što počneš da pišeš na neku temu moraš da znaš o tome nešto, a ne da lupetaš gluposti. To što plaćaš ti na onlyfas plaćaš svoj porez kao kupac, a kreatorke su dužne da plate poreze i doprinose u državi u kojoj su rezidenti. Ne nego će da zarađuješ po 20k eura svaki mesec , da podižeš pare i ništa da ne plaćaš porez državi, uzmi se malo raspitaj pre nego napišeš nebulozu.

Ne postoji sud za autorska prava, postoje samo osnovni i viši sudovi. Parnice idu u osnovni nadležni sud ili u prekršajni sud.

Vidi se da nikada nisi bio ni na jedno suđenje. Neće da je pita sudija, već će advokat odbrane da zahteva da se utvrdi da li je platila porez i da pokrene to pitanje, to se tako radi namerno kako bi se tužiteljka naterala da odustane od tužbe. Sud mora da prihvati taj zahtev i da od onlyfansa zvanično zatraži podatke i od poreske uprave. Jer da bi se razmatralo da li si ti oštećen, sud prvo mora da utvrdi da li ti posluješ legalno ili na divlje. Kako neko ko radi pranje novca i utaju poreza može da traži odštetu za bilo šta. A sve i da sud nekim slučajem odbije zahtev i da kaže nećemo time da se bavimo jer nije tema ove parnice, mora da te uputi na kontra tužbu i moraju da zatraže od poreske policije da izvrši kontrolu njene firme, jer se radi o krivičnom delu koje se goni po službenoj dužnosti. Dok je sa druge strane deljenje of klipova prekršajno delo koje se ne goni po službenoj dužnosti. Plus sve da sud nekim čudom sve tvoje zahteve odbaci , tvoj advokat može da podnese kontra tužbu, a čak ne mora ni to jednostavno odete u poresku policiju i kažete ja sam Pera Perić došo sam da prijavim onlyfans kreatorku Jecu Jecic jer imam osnovane sumnje da se bavi pranjem novca i utajom poreza, zahtevam da poreska policija izvrši kontrolu njene firme i da istraži tokove novca. I ti kada to uradiš poreska policija mora da postupi po prijavi.

Prvo degenu jedan nemoj na taj način da mi se obraćaš, ako si debil i ne znaš da polemišeš nemoj da mi pišeš ništa. A drugo ti si taj koji lupa gluposti jer nemaš dve blage veze sa životom. Ako novac isplaćuješ na svoj lični račun porezi i doprinosi ti ispadaju preko 50% od zarade. Evo svih poreza i doprinosa koji moraju da se palte.
  • Doprinos za mirovinsko osiguranje: 10%.
  • Doprinos za zdravstveno osiguranje: 7,5%.
  • Porez na dohodak: 20% na osnovicu (nakon odbitka doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje).
  • Prirez: Na porez na dohodak, koji zavisi od prebivališta (npr. u Zagrebu 18%).
A drugo napisao si da ne može na račun firme, o da može i sve više onlyanserki otvara firme i novac podižu preko firme, da bi muvale i podizale novac na nezakonit način. A to što ti ne znaš da može novac sa onlyfansa da se podiže preko firme to je druga stvar. Bilo kako da podiže novac, da li kao fizičko lice ili kao firma, ako se novac podiže legalno porezi i doprinosi su preko 50%. Javan je tajna da 99% onlyfanserki podiže novac na nelegalan način. E to može sve dok te neko ne prijavi, a onda idu lisice na ruke, a ja ću da platim 200 eura kaznu što sam delio klip nije problem i to ako nekim čudom uspeš da dokažeš da klip već niije postojao na internetu i na nekim stranim forumima. Jer ako ja nisam došao i skinuo sa tvog onlyfansa, nego sa interneta gde se klip slobodno delio nema dela. Ne postoji sud koji može da te osudi. Jebiga možda to nije pravedno, ali je tako.
Ma nije tocno.ako se otvori obrt ona ima pravo sebe prijaviti na minimalnu poreznu osnovicu za placu a mislim da je to oko 350 eura mjesecno.i kao takva placa 10 posto poreza na dobit ako je manje od milju eura a ako je vise od milju eura onda je 18 posto.nisu to veliki novci i nisu nelegalni

A ti si još i gluplji od ovog nevaspitanog gore. Pre nego što počneš da pišeš na neku temu moraš da znaš o tome nešto, a ne da lupetaš gluposti. To što plaćaš ti na onlyfas plaćaš svoj porez kao kupac, a kreatorke su dužne da plate poreze i doprinose u državi u kojoj su rezidenti. Ne nego će da zarađuješ po 20k eura svaki mesec , da podižeš pare i ništa da ne plaćaš porez državi, uzmi se malo raspitaj pre nego napišeš nebulozu.
Aj opet procitaj sta sam napiso. Pdv je placen i naplacen i kao takav ostaje u engleskoj.uvovorima medu drzavama je uredeno da se pdv ne moze dva puta oporezovat za jednu stvar.to se zove ugovor o onemogucavanju dvistrukog oporezivanja.nakon toga kreator placa svoje doprinose oko 350 eura i u zavrsnom racunu do 28.02 mora predati zavrsni racun da bi se platio porez na dobit po stopi od 10 ili 18 posto.idiote glupi

I jebem ti ja mater posred picke,smece odvratno

Napušiš mi se kurca majmune glupi i nepismeni. Nemaš dve blage veze sa životom, samo lupaš gluposti. Platićete porez !
Glupane one postotke poreza sto si stavio zapravo ti uopce. Neznas sta znace nego si ih prekopirao.evo ja cu ti objasniti to su postoci za doprinose na mjesecnu brutto osnovicu na koju se zelis prijaviti i onda imas pravo ispatit si neto placu a ne na cijelokupne prihode tijekom godine kao sto ti mislis pa da onda ispadne 50 posto od prihoda.

Glupane one postotke poreza sto si stavio zapravo ti uopce. Neznas sta znace nego si ih prekopirao.evo ja cu ti objasniti to su postoci za doprinose na mjesecnu brutto osnovicu na koju se zelis prijaviti i onda imas pravo ispatit si neto placu a ne na cijelokupne prihode tijekom godine kao sto ti mislis pa da onda ispadne 50 posto od prihodM
Ma da bre u pravu si sve, ne treba ništa da plaćaju porez , zato ih poreske inspekcije jure sve više i više, zato što ništa ne treba da plaćaju, samo da podižu pare sa računa pa kada dođe đavo po svoje onda kmeeeeeeeeeee https://objektiv.rs/vest/642566/sta...-duzna-za-porez-kao-grcka-krunicka-potvrdila/

I ne treba da plate nista ni centa dok god politicari trebe narod kao budale.zasto bi netko platio porez ako tvoj vucic nosi rifle od 600 eura a ima prijavljenu placu 1.500 eura.tko je lud.kolimo novca dobiva ispod stola.jucer uhapsen nas ministar jer je namjestao poslove.e to je problem jer su i i nama nametnuti i uzima nam se od usta da bi mi njih financirali.od mojih usta se ne uzima za jelenu krunic ni andelu ni karimovic nego ja sam uzimam od sebe kad odlucim kad im dam.e to je druze velika razlika i zato se najebem mamice tko god da sere nekom za placanje poreza a na drugoj strani nece rijec da napise kad ti vucic baci TVOJIH JEBENIH PARAza kupovinu jebenih rafala.ista stvar je sa nasim plenkovicem a to sto si ti ovca to je tvoj problem

Dobro ljudi koji je vama kurac ?? Pa dijeljenje sadrzaja s OF je zabranjeno. Ako nesto kupis tamo to si kupio ti i to je tvoje i ne smijes dijeliti okolo , sve lijepo pise crno na bijelo i jasno je ko dan i stvarno ne znam kaj vam nije jasno. I meni je krivo kaj teme vise nema ali admin je postupio pravilno. Ako netko misli da je dijeljenje sadrzaja s OF ok i legalno pa otvorite stranicu, forum, bilo sto i dijelite .

Ovo im je bilo super misto za reklamu. Za toliko se cura saznalo i toliko njih porasla prodaja na racun foruma. Jebat ga adio tema

kako ste vi ljudi spaljeni... Pa postoje autorska prava i Admin je postupio kako je morao. Postoji DMCA. Strimao sam sa curom na chaturbate i naš sadržaj je procurio. Reportao sam ga i uklonjen je. Sadržaj od OF ribe ili slično će uvijek procuriti negdje i bit će dostupan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh