Onlyfans djevojke

Objavljivanje tuđeg autorskog sadržaja bez dopuštenja vlasnika strogo je zabranjeno i neće se tolerirati na forumu.

posljednja izmjena:
Jeli to znaci da se vise nece ibjavljivati nista na ovoj temi.
Kakva ce to biti tema bez videa i slika.

Kad neko kupi video na OF onda je kupac vlasnik videa . Nisu vuse kurve vlasnici videa pa da treba njihovo dopustenje jer su taj video vec prodale.

Jeli to znaci da se vise nece ibjavljivati nista na ovoj temi.
Kakva ce to biti tema bez videa i slika.

Kad neko kupi video na OF onda je kupac vlasnik videa . Nisu vuse kurve vlasnici videa pa da treba njihovo dopustenje jer su taj video vec prodale.
A sto lupis i ostanes ziv.da kupis video ,video mozes koristiti gledati drkati al ga ne smijes javno dijeliti.

Autorska prava na šta? Kreatorkecs onlyfansa, to su dr. Olje i njihovi sponzori koji snimaju takve sadržaje upravo za ovakvu ekipu koja je tu.

Glupane one postotke poreza sto si stavio zapravo ti uopce. Neznas sta znace nego si ih prekopirao.evo ja cu ti objasniti to su postoci za doprinose na mjesecnu brutto osnovicu na koju se zelis prijaviti i onda imas pravo ispatit si neto placu a ne na cijelokupne prihode tijekom godine kao sto ti mislis pa da onda ispadne 50 posto od prihodM
Ma da bre u pravu si sve, ne treba ništa da plaćaju porez , zato ih poreske inspekcije jure sve više i više, zato što ništa ne treba da plaćaju, samo da podižu pare sa računa pa kada dođe đavo po svoje onda kmeeeeeeeeeee https://objektiv.rs/vest/642566/sta...-duzna-za-porez-kao-grcka-krunicka-potvrdila/

I ne treba da plate nista ni centa dok god politicari trebe narod kao budale.zasto bi netko platio porez ako tvoj vucic nosi rifle od 600 eura a ima prijavljenu placu 1.500 eura.tko je lud.kolimo novca dobiva ispod stola.jucer uhapsen nas ministar jer je namjestao poslove.e to je problem jer su i i nama nametnuti i uzima nam se od usta da bi mi njih financirali.od mojih usta se ne uzima za jelenu krunic ni andelu ni karimovic nego ja sam uzimam od sebe kad odlucim kad im dam.e to je druze velika razlika i zato se najebem mamice tko god da sere nekom za placanje poreza a na drugoj strani nece rijec da napise kad ti vucic baci TVOJIH JEBENIH PARAza kupovinu jebenih rafala.ista stvar je sa nasim plenkovicem a to sto si ti ovca to je tvoj problem

Dobro ljudi koji je vama kurac ?? Pa dijeljenje sadrzaja s OF je zabranjeno. Ako nesto kupis tamo to si kupio ti i to je tvoje i ne smijes dijeliti okolo , sve lijepo pise crno na bijelo i jasno je ko dan i stvarno ne znam kaj vam nije jasno. I meni je krivo kaj teme vise nema ali admin je postupio pravilno. Ako netko misli da je dijeljenje sadrzaja s OF ok i legalno pa otvorite stranicu, forum, bilo sto i dijelite .

Ovo im je bilo super misto za reklamu. Za toliko se cura saznalo i toliko njih porasla prodaja na racun foruma. Jebat ga adio tema

kako ste vi ljudi spaljeni... Pa postoje autorska prava i Admin je postupio kako je morao. Postoji DMCA. Strimao sam sa curom na chaturbate i naš sadržaj je procurio. Reportao sam ga i uklonjen je. Sadržaj od OF ribe ili slično će uvijek procuriti negdje i bit će dostupan

Svi nešto pametni i napad na administratora.
Koliko ja znam skidanje sadržaja sa onlyfansa je zabranjeno, već kad skinesš film praviš kazneno djelo, i još ga djeliš ljudima, znači oštetio si i droljicu a i onlyfans. Tako da ne mora značit da one prijavljuju.
Skineš sa neta jednu pjesmu i platiš 1200 eura u austriji kaznu ( PROVJERENO) pa te nije prijavio pjevač 😂
Vjerojatno tako i onlyfans ima svoje kerove koji njuškaju okolo kad im netko vadi iz đepa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh