prema viđenom to je sve na razini prekršaja, osim ako nije ucjenjivao neku od akterica.Protiv lika se vodi postupak…tako da prijavljen je policiji. Umjesana je i krim policija i soa. Trazi se i uskoro ce biti uhvacen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prema viđenom to je sve na razini prekršaja, osim ako nije ucjenjivao neku od akterica.Protiv lika se vodi postupak…tako da prijavljen je policiji. Umjesana je i krim policija i soa. Trazi se i uskoro ce biti uhvacen
Protiv koje?Ako koga zanima Balkan fun decko ima zabranu prilaska curi bilo koji kontakt mreže SMS zabrana prilaska na neznam koliko metara i krivicna prijava podnesena provjerene informacije vidio sam i rjesenje eto
Je ucjenjivao je ovu zadnju sa kojom je snimao…a uz to snimano je usred bjela dana na balkonu zgrade i u haustoru zgrade di se vidno vide ljudi i kako ih gledajuprema viđenom to je sve na razini prekršaja, osim ako nije ucjenjivao neku od akterica.
Javi se privatno. Bitno jeAko koga zanima Balkan fun decko ima zabranu prilaska curi bilo koji kontakt mreže SMS zabrana prilaska na neznam koliko metara i krivicna prijava podnesena provjerene informacije vidio sam i rjesenje eto
Ne postoje pare…nikada nije niti platio im za nista i sve je prevaraCuj to ucjenjuje a sta s njima nek onda i one vrate pare nek njega kazne i gotovo
Pa šta da se vidi, sve viđeno.Jel kupio tko od Melanie novi video i dal' se vidi sta
Brate ista stvar, to je ženski mozak izgleda i to se nece promjenti ! Nažalost nema objasnjena tako je kako je ..Meni samo nije jasna jedna stvar...
Zasto te cure uvijek idu s kretenima?? Ali ono fakat, snimaju ofans s debilcinama, tetoviranim balvanima ili malokuratim. Izlaze s istim takvima. I biraju stalno isto takve.
Na seekingu ista prica, drame li ga drame, i onda zavrse s totalnim luzerima. Nije mad rant nego razocaranje.... nemogu vise opisat koliko puta sam bio takav gentlman, ponudio vise nego sto treba i zasluzuju (500e+), fino se odnosio prema njima, docekao cist, razvijen i lijepo obucen i opet one glumataju i drame, kasne po sat vremena, nece radit odjednom ono kaj smo rekli da je ok, ostaju krace... a onda gle cuda, javljaju se kasniie da bi se opet vidjeli..... onako ne jebote necemo se vidjet jer ne postujete mene i ono kaj nudim.
Ocito im ovakvi klipani vise odgovaraju koji je jebu ispred kamere i zavlace za nos.
Ne bi nista rekao da sam neprivlacan ili nes ali nevjerojatno skoro sve razocaraju, nebitno koja naciojalnost. Da ovoj melani ili kome vec das 500e za 2 h ili 1000 za vikend putovanje recimo u veneciju ili 3 tjedna placeno putovanje u neku luksuznu destianciju
opet bi nasle nacin da to razjebu i ne uzmu ali zato ovakvog jadnog lika uzimaju... i druze se s njim!! Ne razumijem, sta im ne bi bilo bolje u privatnosti se jebat s nekim bez drame nego bolje ovako... eto neka mi netko to objasni
I to.Jbg one biraju sta njima pase dzabe ti sve ako ona misli drugacije
Pa vidim da si korektan momak, imas neke stavove, drzis rijec itd...Ali one to nemaju i zato idu sa tim balvanima, jer tog balvana ne pogadja da mu kasni zajebava ga ili slicno kad je on slican njoj, preporuka moja ti je da sto vise budes flegman i ne ocekujes nikakvu moralnu/karakternu vrijednosti od takvih zena, jbg da se ne lazemo nece sigurno neka lijepo vaspitana djevojka koju bi ozenio za mjesec dana praviti OF, smimati itd....Meni samo nije jasna jedna stvar...
Zasto te cure uvijek idu s kretenima?? Ali ono fakat, snimaju ofans s debilcinama, tetoviranim balvanima ili malokuratim. Izlaze s istim takvima. I biraju stalno isto takve.
Na seekingu ista prica, drame li ga drame, i onda zavrse s totalnim luzerima. Nije mad rant nego razocaranje.... nemogu vise opisat koliko puta sam bio takav gentlman, ponudio vise nego sto treba i zasluzuju (500e+), fino se odnosio prema njima, docekao cist, razvijen i lijepo obucen i opet one glumataju i drame, kasne po sat vremena, nece radit odjednom ono kaj smo rekli da je ok, ostaju krace... a onda gle cuda, javljaju se kasniie da bi se opet vidjeli..... onako ne jebote necemo se vidjet jer ne postujete mene i ono kaj nudim.
Ocito im ovakvi klipani vise odgovaraju koji je jebu ispred kamere i zavlace za nos.
Ne bi nista rekao da sam neprivlacan ili nes ali nevjerojatno skoro sve razocaraju, nebitno koja naciojalnost. Da ovoj melani ili kome vec das 500e za 2 h ili 1000 za vikend putovanje recimo u veneciju ili 3 tjedna placeno putovanje u neku luksuznu destianciju
opet bi nasle nacin da to razjebu i ne uzmu ali zato ovakvog jadnog lika uzimaju... i druze se s njim!! Ne razumijem, sta im ne bi bilo bolje u privatnosti se jebat s nekim bez drame nego bolje ovako... eto neka mi netko to objasni
E baš te traže finog, kulturnog i đentlmenaPa vidim da si korektan momak, imas neke stavove, drzis rijec itd...Ali one to nemaju i zato idu sa tim balvanima, jer tog balvana ne pogadja da mu kasni zajebava ga ili slicno kad je on slican njoj, preporuka moja ti je da sto vise budes flegman i ne ocekujes nikakvu moralnu/karakternu vrijednosti od takvih zena, jbg da se ne lazemo nece sigurno neka lijepo vaspitana djevojka koju bi ozenio za mjesec dana praviti OF, smimati itd....
kako misliš nije im niti platio ? pa na koju foru ih je onda snimao i jebso ?Ne postoje pare…nikada nije niti platio im za nista i sve je prevara
Pa to i radi ogromna vecina cura... ove sto su glupe su iznimka i upravo te za koje svi znamo...Meni samo nije jasna jedna stvar...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|