IvanKurvan
Well-known member
i dalje mi nije jasno kako van se može dignit na ovo.Za ovog sto vice nemoj ciganke
Hvala šta misliš na mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i dalje mi nije jasno kako van se može dignit na ovo.Za ovog sto vice nemoj ciganke
Imam ja para kolko ti neces imat nikad zato si i doso zicat na forum content a kolko vidim kazu da se i po drugim forumima pjenis za bozic ti mozemo svi mamu izjebatPa mogao si mi napisati u startu da nemaš karticu i nemaš Onlyfans nego lažeš da ne uzimaš ti od nikoga a mene prozivaš da nemam 10€ jer se češeš gdje te svrbi. Žao mi je što si žrtva obiteljskog nasilja. Izaberi koji video želiš. Kupit će ti čiko za Božić jer te žali.
Gle ti si obični trofazni, industriski debil, i misliš da si neka fora, misliš da ako se nezna tko si da vrijeđanjem postižeš neki ponos, pogledaj se u ogledalo i vidjet ćeš koliki si jadnik.Pa stavljaj mišu maji. Ja sam te napoooo
Pročitaj pravila ovoga forumima pa možda shvatiš da ova tema nema mjesta tu.
Nemoj stavljati sranja šta nisu OF. Imaš po forumima dosta novoga: Dušica itd. pa kopiraj.
Mene zanima jel Dragan jebo ili je bio zauzet sa pivom ispred dućana?
Ja sam bio u Celju al mi bila gadna Marija, bolje bile druge.
Da i nisi ti bio u nikakvom Celju, nemaš ti para za toPa stavljaj mišu maji. Ja sam te napoooo
Nemoj stavljati sranja šta nisu OF. Imaš po forumima dosta novoga: Dušica itd. pa kopiraj.
Hahaha, koji si ti debil, jel ti pušiš kurac doma tati il ? Nešto si mnogo pametan dečko.Pa stavljaj mišu maji. Ja sam te napoooo
Da i nisi ti bio u nikakvom Celju, nemaš ti para za to
Ma kakvi, nisam ja bio. Ti si bio. Zato i tražiš video. Ja nemam ova videa sa Sajma i na njima nisam ja.Ima netko neki video iz sajma erotike slovenija ?
Kad ne želiš da ti čiko kupi nešto za Božić onda ništa. Sinko, želim ti puno mentalnoga zdravlja koje ti nedostaje. Nisi ti kriv što te je tata tukao.Gle klosara opet se pravda i dokazuje i istrazuje kom odakle koji content koji si ti s ove slike da nisi onaj s najmanjom kitom koji moze samo drkat jer ne mozes zadovoljit zenu pa se tu istresas na ljudima
Je, rekO mi je. Sad se prebaci na nalog @fico1999 pa daj sam sebi lajk na taj iznimno duhovit post i napiši kako radiš dobar posO. Tko bi rekao da Fićo koji ima samo 24 godine može smisliti nešto toliko duhovito.Jel ti reko komsija kako mu je bilo sinoc s tvojom mamom
Da li ju je isprobao tko uživo ?zna li netko da li Alex Wild još ide na intimne susrete?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|