lex27
Active member
Odlična!Gospodja Vesna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična!Gospodja Vesna
Da.E mene zanima dali je moguće doći do bilo koje od ovih cura bez neke filozofije j dogovorit cijenu.. a ne da se ja moram javljat pa prolazit neke psiho testove itd
Ko je ova drugaDa.
Mara Andrijašević, Branka Hulina-Bužimkić...
Njena sestra. Obje su moje susjede iz siska. Mara je onako..nije bas neka..nije skupa al ne jebe se tak dobro…al sestra je bombetina..ta te izjebe za svaki cent sta joj das..i pusenje alaaaKo je ova druga
Kontakti?Njena sestra. Obje su moje susjede iz siska. Mara je onako..nije bas neka..nije skupa al ne jebe se tak dobro…al sestra je bombetina..ta te izjebe za svaki cent sta joj das..i pusenje alaaa
Daj meni 10$ da te preporucim jednom poznaniku koji je ujedno i psihijatar jer ti IQ vec vlagu vuce koliko je nizak. Debilcino proguglaj malo i za 70-100€ ces jebat Svedske manekenke, a ne ove papucarke.Sto se tice mys.behave cura nije normalna, ja sam pricao s njom. Prvo na of se ne moze poslati poruka dok ne ostavite tip a najmanji tip po jednoj poruci je 10 dolara. Pa sam ostavljao tips i pricao s njom, trazila mi je za svoj broj mobitela 50 dolara tip, dao sam joj i to za broj, pa smo pricali preko WhatsApp i doticna kaze da je 1h sexa s njom 1000 eura. 20 poruka me ispalo na of price s njom 200 dolara, plus tip za broj 50, sve ukupno 250 dolara i drolja mi opet trazi 1000 eura za 1h s njom. Kad sam je pitao je li normalna, odmah me je blokirala na insta i izbacila sa of. Pa sretno vam svima, a broj koji mi je dala,samo Bog zna ciji je jer je nemoguce pricati s njom, samo WhatsApp
Bolesna ribaGospodja
Imaš kontakt od Mare?Da.
Mara Andrijašević, Branka Hulina-Bužimkić...
sta sve prolazi pod manekenke na ovom forumu... ljepo napisi jebat ces silikonsku lutku koja moze pricat ili neku babu od 60god....Daj meni 10$ da te preporucim jednom poznaniku koji je ujedno i psihijatar jer ti IQ vec vlagu vuce koliko je nizak. Debilcino proguglaj malo i za 70-100€ ces jebat Svedske manekenke, a ne ove papucarke.
nemoj se sramotit jer ne govorim ni o EGE ni o blitvarkama sa PO. Imate auto, Austrija nije toliko daleko.sta sve prolazi pod manekenke na ovom forumu... ljepo napisi jebat ces silikonsku lutku koja moze pricat ili neku babu od 60god....
Nije daleko istina, ali stvar je u tome da se taj ege toliko reklamira (samo sto ja moram miljun stvari procesirat da se sjetim punog imena stranice) a samo gabori su gore... a slicne stvari se u vecini slucajeva postaju ovdje... i onda se treba zapitat kakave mi to standarde imamo kad doslovno bilo tko s ulice bolje izgleda od doticnih...nemoj se sramotit jer ne govorim ni o EGE ni o blitvarkama sa PO. Imate auto, Austrija nije toliko daleko.
Dodes u bordel, imas petnaestak slika ispred vratiju koje su 75+% realne. Nakon kaj ti otvori vrata imas pravo se okrenut i nemas brige. Ovo sta se dogada s PO/EGE i klosarkama poput zvonarke na OF je zesca depresija i tocno pa mi je zao tikvana koji to placaju.Nije daleko istina, ali stvar je u tome da se taj ege toliko reklamira (samo sto ja moram miljun stvari procesirat da se sjetim punog imena stranice) a samo gabori su gore... a slicne stvari se u vecini slucajeva postaju ovdje... i onda se treba zapitat kakave mi to standarde imamo kad doslovno bilo tko s ulice bolje izgleda od doticnih...
Ko je gospodja,super je !OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
sve je to okej, ali mi govorimo o dvije razlicite stvari....Dodes u bordel, imas petnaestak slika ispred vratiju koje su 75+% realne. Nakon kaj ti otvori vrata imas pravo se okrenut i nemas brige. Ovo sta se dogada s PO/EGE i klosarkama poput zvonarke na OF je zesca depresija i tocno pa mi je zao tikvana koji to placaju.
Monica belluci se zapustilaFuj bokte jebo nemojte ulazit na link nemojte da bude da nisam upozorio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|